Defne Belediyesi “Çalışıyoruz” diyor

Yağmur Suyu Kanallarına Temizlik Defne Belediyesi, yaklaşan kış öncesi, sağanak yağışlara karşı tahliye altyapı boruları ile mazgallardaki tıkanıklıkları giderme adına çalışmalar yapıyor.Defne Belediyesi’nden çalışma ile ilgili yapılan paylaşım şöyle:“Yaşanabilecek su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla, kış öncesi önlemimizi alıyoruz. İlçemiz genelinde bulunan mazgallarda temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz.”Defne Belediyesi ekipleri, mazgalların kapaklarını açmak suretiyle, var olan çöp, toprak, […]


Yağmur Suyu Kanallarına Temizlik

Defne Belediyesi, yaklaşan kış öncesi, sağanak yağışlara karşı tahliye altyapı boruları ile mazgallardaki tıkanıklıkları giderme adına çalışmalar yapıyor.
Defne Belediyesi’nden çalışma ile ilgili yapılan paylaşım şöyle:
“Yaşanabilecek su taşkınlarının önüne geçmek amacıyla, kış öncesi önlemimizi alıyoruz. İlçemiz genelinde bulunan mazgallarda temizlik çalışmaları gerçekleştiriyoruz.”
Defne Belediyesi ekipleri, mazgalların kapaklarını açmak suretiyle, var olan çöp, toprak, çakıl ve kutu ne varsa çıkarmak suretiyle, tahliyeye rahatlık sağlamaya çalışıyor.

Exit mobile version