Defne Belediyesi’nden 6 Şubat’ta anma

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden canlar için Defne’nin Turunçlu ve Harbiye Mahallesi’nde yer alan makamlarda kazanlar kaynatılacağını açıkladı. Asrın felaketinin yaşandığı günde yitirilen canların anısına yapılacak olan namaz saatleri ise 08.00 olarak belirlendi. Şeyh Daher Makamı ve Şeyh Yısuf El Hakim makamında Kaynayan kazanlarda yapılacak olan hirise dağıtımının ise 08.45’te […]

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden canlar için Defne’nin Turunçlu ve Harbiye Mahallesi’nde yer alan makamlarda kazanlar kaynatılacağını açıkladı. Asrın felaketinin yaşandığı günde yitirilen canların anısına yapılacak olan namaz saatleri ise 08.00 olarak belirlendi.

Şeyh Daher Makamı ve Şeyh Yısuf El Hakim makamında Kaynayan kazanlarda yapılacak olan hirise dağıtımının ise 08.45’te başlayacağı bildirildi. Başkan Güzel, Acısını ilk günkü gibi yaşadığını söylediği 6 şubat felaketinin yıldönümünde namaza tüm halkı davet ettiğini açıkladı.

Exit mobile version