Defne Belediyesi’nden sağanak yağış açıklaması:

Zayiatı en aza indirgemek için ekiplerimiz aralıksız çalıştı Perşembe günü öğleden sonra, 15.00 ile 17.00 saatleri arasında ilimiz Antakya ile Defne başta olmak üzere, gün içinde de Reyhanlı ve diğer bazı yerleşim birimlerinde yaşanan sağanak yağışların geride bıraktığı izler silinmeye çalışılıyor. Defne ilçesinde, ilçe belediyesi, sağanak yağışın başlamasından itibaren, ekiplerin, halkın şikayet ve isteklerini karşılamaya, […]

Zayiatı en aza indirgemek için ekiplerimiz aralıksız çalıştı

Perşembe günü öğleden sonra, 15.00 ile 17.00 saatleri arasında ilimiz Antakya ile Defne başta olmak üzere, gün içinde de Reyhanlı ve diğer bazı yerleşim birimlerinde yaşanan sağanak yağışların geride bıraktığı izler silinmeye çalışılıyor.

Defne ilçesinde, ilçe belediyesi, sağanak yağışın başlamasından itibaren, ekiplerin, halkın şikayet ve isteklerini karşılamaya, sıkıntıları gidermeye çalıştığını bildirdi.

Defne Belediyesi’nin, Perşembe günkü sağanak yağış sırasındaki paylaşımı şöyle:

“İlçemizi etkisi altına alan şiddetli sağanak yağışın etkilerini en aza indirmek amacıyla, ekiplerimiz aralıksız çalışmalar gerçekleştirdi. Yaşanabilecek tüm olumsuz durumlara karşı ekiplerimiz teyakkuz halindedir.

İlimizi etkisi altına alan şiddetli yağışlar ile birlikte, yağmur suyu ve atık su deşarj noktalarında meydana gelen problemlere müdahale çalışmaları gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın imdadına yetiştik.” -Mutlu Yanık-

Exit mobile version