Defne CHP , Kadın ve Çocuk Hakları İçin Yürüyüş Düzenliyor

Bugün saat 18:30’da Hatay’ın Defne ilçesinde, CHP Defne İlçe Örgütü öncülüğünde kadın ve çocuk hakları için bir yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirilecek. Uğur Mumcu Bulvarı’nda düzenlenecek etkinlik, “Asla Yalnız Yürümeyeceksiniz” sloganıyla toplumda farkındalık yaratmayı hedefliyor. CHP Defne İlçe Gençlik Kolları, İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları’nın ev sahipliğinde organize edilen yürüyüşe, tüm halk davet edildi. Etkinlik […]

Bugün saat 18:30’da Hatay’ın Defne ilçesinde, CHP Defne İlçe Örgütü öncülüğünde kadın ve çocuk hakları için bir yürüyüş ve basın açıklaması gerçekleştirilecek. Uğur Mumcu Bulvarı’nda düzenlenecek etkinlik, “Asla Yalnız Yürümeyeceksiniz” sloganıyla toplumda farkındalık yaratmayı hedefliyor.

CHP Defne İlçe Gençlik Kolları, İlçe Başkanlığı ve Kadın Kolları’nın ev sahipliğinde organize edilen yürüyüşe, tüm halk davet edildi. Etkinlik kapsamında kadına ve çocuğa yönelik şiddet ve hak ihlallerine karşı güçlü bir duruş sergilenecek.

Etkinliğin amacının, kadın ve çocuk haklarına dikkat çekmek ve bu alanda toplumsal bilinç oluşturmak olduğu vurgulanıyor. Organizatörler, özellikle son dönemlerde artan hak ihlallerine karşı ses yükseltmek için herkesi bu anlamlı yürüyüşe katılmaya davet ediyor.

Bu etkinlik, kadın ve çocuk haklarının korunmasına yönelik farkındalık yaratmak ve daha adil bir toplum için dayanışma çağrısı niteliği taşıyor.

Exit mobile version