Ana Sayfa Arama Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Defne muhtarları, mahalle ihtiyaçlarını HBB ile paylaştı

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mahallelerdeki ihtiyaçları ve talepleri daha etkin bir

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mahallelerdeki ihtiyaçları ve talepleri daha etkin bir şekilde çözebilmek için muhtarlarla olan iletişimini sürdürüyor. Belediye, vatandaşların beklentilerini karşılamak adına düzenlediği ziyaretlerle, mahalle bazında yapılacak iyileştirmeleri daha verimli hale getirmeyi amaçlıyor.

Defne ilçesinde muhtarlarla kapsamlı görüşme

Hatay Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanı Rüstem Bahadırlı, Başkan Mehmet Öntürk’ün talimatları doğrultusunda Defne ilçesindeki muhtarlarla bir araya geldi. Ziyaretlerde, mahallelerde yürütülen hizmetlerin genel değerlendirmesi yapıldı. Bahadırlı, Sümerler Mahallesi Muhtarı Mehmet Keskin, Defne Muhtarlar Derneği Başkanı ve Turunçlu Mahallesi Muhtarı Muhsin Demirel, Harbiye Mahallesi Muhtarı İlker Aşkar, Toygarlı Mahallesi Muhtarı Mehmet Çağatay ve Aşağıokçular Mahallesi Muhtarı Hüsamettin Uzun ile kapsamlı bir görüşme gerçekleştirdi.


Muhtarlar taleplerini iletti, çözüm önerileri gündeme geldi

Toplantıda, mahalle sakinlerinin karşılaştığı sorunlar ve talepler masaya yatırıldı. Muhtarlar, mahallelerinde yaşanan sıkıntıları ve belediyeden beklentilerini dile getirerek, bu sorunların bir an önce çözüme kavuşturulmasını istedi. Mahallelerin ortak sorunları hakkında değerlendirmelerde bulunan muhtarlar, Hatay Büyükşehir Belediyesinden çeşitli taleplerde bulundular.

HBB’den hızlı çözüm adımları
Hatay Büyükşehir Belediyesi yetkilileri, muhtarlarla gerçekleştirdikleri toplantının ardından, dile getirilen sorunlara yönelik hızlı çözüm adımları atacaklarını belirtti. Belediye, muhtarların ve mahalle sakinlerinin her zaman yanında olduklarını ve tüm taleplerin titizlikle değerlendirileceğini vurguladı.