Defne’de 23 Nisan

Defne ilçesindeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri, önceki gün gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görkemli gösterilerle kutladı, ardından amfi tiyatroda Nihat Mugil Konseri ile bu güzellikler taçlandırıldı. “O Ses Türkiye” Yarışması’nda finale yükselen Antakyalı müzisyen Nihat Mügil, birbirinden güzel parçaları seslendirdi ve amfi tiyatroki yüzlerce kişiye müzik ziyafeti sundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik […]

Defne ilçesindeki ilkokul ve ortaokul öğrencileri, önceki gün gerçekleşen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı görkemli gösterilerle kutladı, ardından amfi tiyatroda Nihat Mugil Konseri ile bu güzellikler taçlandırıldı.
“O Ses Türkiye” Yarışması’nda finale yükselen Antakyalı müzisyen Nihat Mügil, birbirinden güzel parçaları seslendirdi ve amfi tiyatroki yüzlerce kişiye müzik ziyafeti sundu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında, binlerce öğrenci ve veli, Sümerler Amfi Tiyatro’da bir araya geldi. Öğrencilerin yaptığı gösteriler alkış alırken, günün anlam ve önemine vurgu yapan konuşmalar yapıldı.
Etkinliğe; Defne Kaymakamı Nevzat Şen-gök, Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Defne Belediyesi yetkilileri, birim müdürleri, eğitimciler ve vatandaşlar katıldı. Defne ilçesinde Sümerler Amfi Tiyatro’da çocukların yaptığı birbirinden güzel ve ilginç koreografilerle, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı büyük bir coşku ile kutlandı.
-Selvi Günay-

Exit mobile version