Defne’de Asfaltlama Çalışmaları

Defne Belediyesi ile Hatay BŞB işbirliğiyle, 2022’nin son aylarında ilçede hummalı bir asfaltlama çalışması yapıldı. 2022 yılını geride bırakmamıza 1 gün kala, Defne Belediyesi, ilçede bugüne kadar asfalt görmemiş, bakımı yapılmamış onlarca, yüzlerce yol, sokak ve alana el atıldığını, özellikle yılın son aylarında hummalı bir çalışma gerçekleştirildiğini duyurdu.Defne Belediyesi paylaşımında şöyle denildi:“2022 yılı boyunca ilçemiz […]

Defne Belediyesi ile Hatay BŞB işbirliğiyle, 2022’nin son aylarında ilçede hummalı bir asfaltlama çalışması yapıldı.

2022 yılını geride bırakmamıza 1 gün kala, Defne Belediyesi, ilçede bugüne kadar asfalt görmemiş, bakımı yapılmamış onlarca, yüzlerce yol, sokak ve alana el atıldığını, özellikle yılın son aylarında hummalı bir çalışma gerçekleştirildiğini duyurdu.
Defne Belediyesi paylaşımında şöyle denildi:
“2022 yılı boyunca ilçemiz genelinde yaptığımız çalışmalarla, alt yapısı tamamlanan yollarımızı yeniledik. Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, mahallelerimizdeki sorunları kalıcı şekilde çözdük. Önümüzdeki yılda da çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz.”

Defne ilçesinde, İlçe Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle, yaz aylarından itibaren 6-7 aydır, “girilmedik yer bırakmama” hedefine ulaşılması için hummalı bir çalışma yürütülüyor. Defneli yurttaşlar da İlçe Belediyesinin son dönemde ciddi, hatırı sayılır hizmetlerde bulunduğuna dikkat çekiyor.
-Cemil Yıldız-

Exit mobile version