Defne’de Kadın Kooperatiflerinden Başkan Özgün’e Ziyaret

Defne ilçesindeki kadın kooperatiflerde aktif görev üstlenen kadınlar toplu halde ilçe belediye başkanına ziyarette bulundu.

Kadın Kooperatifi Heyeti Belediye Başkanıyla Bir Araya Geldi

Kadın kooperatifçi heyetini makamında kabul eden Defne Belediye Başkanı Halil İbrahim Özgün, ziyaretle ilgili şu bilgiyi paylaştı:

“Medeniyetler Bahçesi Kadın Kooperatifi Başkanı Seval Karataş ve değerli yönetimini belediyemizde ağırlayarak, kadın emeği, üretim ve dayanışma üzerine verimli bir sohbet gerçekleştirdik.

Kadın emeğini görünür kılan, üretimi ve dayanışmayı büyüten her girişimin kentimizin sosyal ve ekonomik yaşamına önemli katkılar sunduğuna inanıyoruz.

Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyor, Defne’mizde dayanışmayı ve üretimi birlikte büyütmeye devam edeceğimize yürekten inanıyorum.”

Exit mobile version