Defne’de yaşayan Umut Yunus

Kedi sevgisiyle oylamada… Anadolu Ajansı’nın Ekim ayı fotoğraf ve video haber oylaması başladı. Anadolu Ajansı’nın web siteleri üzerinden, Türkçe ve İngilizce dillerinde, Ekim ayının fotoğraf ve videolarını seçmek için oylamalar başladı. Oylamada; “Türkiye’de Haber” kategorisindeki 9, “Türkiye’de Yaşam” kategorisindeki 12, “Türkiye’de Spor” kategorisindeki 10, “Dünyada Haber” kategorisinde 19, “Dünyada Yaşam” kategorisinde 26 ve “Dünyada Spor” […]

Kedi sevgisiyle oylamada…

Anadolu Ajansı’nın Ekim ayı fotoğraf ve video haber oylaması başladı.

Anadolu Ajansı’nın web siteleri üzerinden, Türkçe ve İngilizce dillerinde, Ekim ayının fotoğraf ve videolarını seçmek için oylamalar başladı. Oylamada; “Türkiye’de Haber” kategorisindeki 9, “Türkiye’de Yaşam” kategorisindeki 12, “Türkiye’de Spor” kategorisindeki 10, “Dünyada Haber” kategorisinde 19, “Dünyada Yaşam” kategorisinde 26 ve “Dünyada Spor” kategorisinde 7 fotoğraf arasından “Ayın Fotoğrafları”, 2 kategoride 15 video arasından “Ayın Videosu” seçilecek. Oylamalar, “photovideorate.aa.com.tr” internet adresi üzerinden, 6 Ekim Perşembe günü 17.00’ye kadar sürecek.

-EVİN BİR ODASI-

Oylamaya dahil olan fotoğraflardan biri de Hatay’ın Defne ilçesinden. Defne ilçesi Gazi Mahallesi’nde, 8 yıl önce yaralı halde bulduktan sonra tedavisini yaptırdığı kediyle arasında dostluk gelişen, Açık Öğretim Fakültesi öğrencisi 33 yaşındaki Umut Yunus, o gün bugündür kedilerin en büyük dostu, yardımcısı. Zor durumda olanlar için evinde bir de oda açan Yunus, “Dilsiz bu hayvanları koruyup kollamamız ve daha fazla duyarlı olmamız gerekiyor. Kış mevsiminin yaklaşmasıyla, evin bir odasını kedilere ayırdım. Hasta ve yaralı olanlara odada bakacağım” demeyi de ihmal etmiyor.

-OY ZAMANI-

Defne’de yaşayan Umut Yunus’un hikayesi ve fotoğrafı, “Türkiye’de Yaşam” kategorisinde yarışmaya dahil olurken, Hatay’dan onun için gidecek oyları ve desteği bekliyor.

Tamer Yazar

Exit mobile version