Defne’nin aday adayı Hizam Hasırcı

Öğretmen,sendikacı Hizam Hasırcı, daha önce açıkladığı gibi Türkiye Komünist Partisi’nden Defne belediye başkan aday adayı oldu. Genel sekreterliğini yaptığı sendikadan ve mesleği öğretmenlikten istifa eden Hizam Hasırcı adaylığı ile ilgili şunları kaydetti: “Depremle birlikte yıkım,talan ,ölüm, acı ve çaresizlikle başbaşa kalan halkımızın yaralarını sarmak,sorumlulardan hesap sormak,ilçemize çöreklenmiş RANT düzenini bitirip,ADİL bir düzen kurarak şehrimizi yeniden […]

Öğretmen,sendikacı Hizam Hasırcı, daha önce açıkladığı gibi Türkiye Komünist Partisi’nden Defne belediye başkan aday adayı oldu. Genel sekreterliğini yaptığı sendikadan ve mesleği öğretmenlikten istifa eden Hizam Hasırcı adaylığı ile ilgili şunları kaydetti:

“Depremle birlikte yıkım,talan ,ölüm, acı ve çaresizlikle başbaşa kalan halkımızın yaralarını sarmak,sorumlulardan hesap sormak,ilçemize çöreklenmiş RANT düzenini bitirip,ADİL bir düzen kurarak şehrimizi yeniden ayağa kaldırmak için Defne Belediye Başkanlığına aday oldum.

Bu vesileyle 16 yıldır onurumla sürdürdüğüm öğretmenlik görevinden ve kurucu üyesi olmaktan büyük onur duyduğum, büyük emeklerle,binbir zorlukla büyüttüğümüz sendikam TÖBSEN’deki (tüzüğümüze sadık kalarak) Genel Örgütlenme sekreterliği görevimden istifa ettim. Bu bir ayrılık değil, mücadelemizin yeniden farklı boyutlarda başlamasıdır.

Sendika üyesi dostlarım her zaman her konuda istişare için diledikleri saatte arayabilirler.(Biz büyük bir aileyiz)

Bu süreçte ne olursa olsun halkımıza olan derin bağlılığımı her daim içimde yaşatacağımı, adalet ve insanca yaşam mücadelesinin bir neferi olarak mücadele saflarında her zaman en önde yol yürüyeceğimin bilinmesini isterim.

Büize inanarak bizimle yol yürüyen bütün dostlara şimdiden sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Yaşasın insanca yaşam mücadelemiz -Adil Yeşildağ-

Exit mobile version