DEMOKRASİ NÖBETİ

  “ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”etkinlikleri kapsamında Demokrasi nöbeti gerçekleştirildi. Demokrasi Nöbeti,Hatay Büyükşehir belediyesine ait EXPO-Kisecik Antakya Yerleşkesi Amfi Tiyatro Alanı’nda Vali Mustafa MASATLI, Milletvekili Lütfi KAŞIKÇI , Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖNTÜRK, İl Protokolü ile halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan, oldukça duygulu ve […]

 

“ 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü”etkinlikleri kapsamında Demokrasi nöbeti gerçekleştirildi.
Demokrasi Nöbeti,Hatay Büyükşehir belediyesine ait EXPO-Kisecik Antakya Yerleşkesi Amfi Tiyatro Alanı’nda Vali Mustafa MASATLI, Milletvekili Lütfi KAŞIKÇI , Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖNTÜRK, İl Protokolü ile halkın yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan, oldukça duygulu ve coşkulu anların yaşandığı 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programı’nda konuşan Vali Mustafa Masatlı şöyle dedi:
:”Vatan bellediğimiz bu ulvî topraklarda nereden gelirse gelsin ihanetin, bölücülüğün ve terörün hiçbir şekline asla müsaade edilemeyeceğini vurgulayarak “Aziz Şehitlerimizin mukaddes kanlarıyla yoğrulmuş bu topraklarda millet olmanın, kardeş olmanın, birlik, beraberlik ve dayanışma ruhu içerisinde yaşamanın şuuru her daim gücümüz olacaktır.”
EXPO alanındaki kutlama ve Demokrasi nöbeti öncesinde de Antakya şehitliği ziyaret edildi.
Vali Mustafa MASATLI; Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet ÖNTÜRK ve beraberindeki heyetle birlikte; 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Programı kapsamında, Antakya Şehitliğini ziyaret ederek bu toprakların bağımsızlığı ve onuru için canlarını seve seve feda eden Kahraman Şehitlerimizin her birinin birer destan yazdığını vurguladı.
Aziz Şehitlerimizin kabirlerine karanfiller bırakarak dua eden Vali MASATLI ve beraberindeki protokol üyeleri, Şehitlerimizin aile ve yakınlarına çiçek takdim etti, sohbetlerde bulundu, hal-hatır sordu, Devletimizin şehit ailelerinin hep yanında olduğunu ve olmaya devam edeceğini anlattı. ( Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version