Deprem Bölgesinde Kültürel Mirası Anlamak

Evvel Temmuz Kültür ve Sanat festivali her sene olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlanacak. Organizasyon komitesinin sosyal medya hesaplarından yaptığı bilgilendirmeye göre mimarların ve inşaat yetkililerin toplanacağı “Deprem bölgesinde kültürel mirası anlamak” adında panel etkinliği düzenlenecek. 11 Temmuz Salı günü Samandağ Palmira Park Cafe’de saat 18.30’da yapılacak panelde Tuğce TEZER, Şule CAN ve Mahir POLAT […]

Evvel Temmuz Kültür ve Sanat festivali her sene olduğu gibi bu yılda coşkuyla kutlanacak. Organizasyon komitesinin sosyal medya hesaplarından yaptığı bilgilendirmeye göre mimarların ve inşaat yetkililerin toplanacağı “Deprem bölgesinde kültürel mirası anlamak” adında panel etkinliği düzenlenecek.

11 Temmuz Salı günü Samandağ Palmira Park Cafe’de saat 18.30’da yapılacak panelde Tuğce TEZER, Şule CAN ve Mahir POLAT konuşmacı olacak.

Yaşanan deprem sonrası yıkılan binaların yerine yapılacak olan yeni konutların nasıl olacağı, ne tür malzeme ile yapılması gerektiğinin öneminin konuşulması bekleniyor. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda etkinlikler yapmaya devam eden Evvel Temmuz Kültür ve Sanat festivaline tüm halkımızın davet edildiği belirtildi.

Exit mobile version