Depremde Yakınlarını Kaybeden Köseoğlu 6 Şubat’ın acısını unutamıyor

Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, 6 Şubat depreminde birinci derece yakınlarını kaybetmenin acısını hala yüreğinde taşıyor. Deprem sonrası İstanbul’a göç eden Köseoğlu, hem moral bulmak hem de Hatay’ın adını yaşatmak için ulusal ve uluslararası yüzme yarışmalarına katılıyor. Köseoğlu, paylaşımında şu duyguları aktardı: “Deprem sonrası Antakya’dan ayrılmak zorunda kaldık. Sevdiklerimize veda edemedik, kefen giydiremeden defnetmek zorunda […]

Antakyalı milli yüzücü Kamil Köseoğlu, 6 Şubat depreminde birinci derece yakınlarını kaybetmenin acısını hala yüreğinde taşıyor. Deprem sonrası İstanbul’a göç eden Köseoğlu, hem moral bulmak hem de Hatay’ın adını yaşatmak için ulusal ve uluslararası yüzme yarışmalarına katılıyor.

Köseoğlu, paylaşımında şu duyguları aktardı:
“Deprem sonrası Antakya’dan ayrılmak zorunda kaldık. Sevdiklerimize veda edemedik, kefen giydiremeden defnetmek zorunda kaldık. Şehir tanınmaz halde, gurbet ellerde medet umuyoruz. Şehirdeki yıkımı ve zorlukları gördükçe acımız derinleşti.

Kütüphaneler, sinemalar ve tiyatrolar acilen işlevsel hale getirilmeli. Esnafa destek sağlanmalı, gençlerimize spor alanları açılmalı. Şehirden uzakta, tanıdık yüzlerin yokluğunda yaşamak zor. Hayatta kalmaya çalışıyoruz ama memleketin yaralarını sarmak için daha fazla destek gerekiyor.

Antakya’ya selam ve sevgilerimi iletiyorum.”

Exit mobile version