Depremzede annenin Erdoğan’a çığlığı

Aksaray’da dün gerçekleşen miting sırasında, 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren ve hala bulunamayan çocuklarının bulunmasını bekleyen bir anne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çığlıkla seslendi. Enkaz altında kalan çocuklarının bulunması için umutla Cumhurbaşkanı’ndan yardım talep eden anne, yaşadığı acıyı ve çaresizliği gözyaşlarıyla dile getirdi. Depremin vurduğu Hatay’daki Rönesans Rezidans’ın enkazında kalan çocuklarını arayan Suna Öztürk, Cumhurbaşkanı’nın […]

Aksaray’da dün gerçekleşen miting sırasında, 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren ve hala bulunamayan çocuklarının bulunmasını bekleyen bir anne, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çığlıkla seslendi. Enkaz altında kalan çocuklarının bulunması için umutla Cumhurbaşkanı’ndan yardım talep eden anne, yaşadığı acıyı ve çaresizliği gözyaşlarıyla dile getirdi.

Depremin vurduğu Hatay’daki Rönesans Rezidans’ın enkazında kalan çocuklarını arayan Suna Öztürk, Cumhurbaşkanı’nın konvoyunun geçtiği sırada çığlıkla seslenerek, “Bulun çocuklarımı. Niye Cumhurbaşkanı bulmuyor? Niye kaçıyorsunuz? Yeter artık. Bir buçuk yıl oldu ya. Bulun artık çocuklarımı, o molozların çakılların içerisinden çıkartın” diyerek yaşadığı acıyı ifade etti.

Öztürk, yaşadığı çaresizliği ve umutsuzluğu dile getirirken, “Bana neden Cumhurbaşkanı yardımcı olmuyor? Yeter artık. 147 kişi kayıp, bulun artık benim çocuklarımı. Ben bittim artık tükendim. Böyle insanlık olmaz” şeklinde konuştu.

Depremzedelerin yaşadığı acı ve çaresizlik her geçen gün daha da derinleşirken, toplumun desteği ve yetkililerin çabası kayıp olanların bulunması için önemli bir faktör olarak öne çıkıyor. – Adil Yeşildağ-

Exit mobile version