Depremzedeler kalıcı konutlarını hemen istiyor

Barınma Hakkı Platformu, 3 Ekim Perşembe günü, saat 18:30’da İksir Cafe’de önemli bir buluşma düzenliyor. Toplantının amacı, konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların barınma sorunlarına dikkat çekmek ve kalıcı konut talebini gündeme getirmek. Platform, depremzedeler için derhal ve bedelsiz olarak kalıcı konutların sağlanmasını talep ediyor. Katılımcılar, Hatay’ın Orhanlı Mahallesi’nde bulunan İksir Cafe’de bir araya gelecek. Barınma Hakkı […]

Barınma Hakkı Platformu, 3 Ekim Perşembe günü, saat 18:30’da İksir Cafe’de önemli bir buluşma düzenliyor. Toplantının amacı, konteyner kentlerde yaşayan vatandaşların barınma sorunlarına dikkat çekmek ve kalıcı konut talebini gündeme getirmek.

Platform, depremzedeler için derhal ve bedelsiz olarak kalıcı konutların sağlanmasını talep ediyor. Katılımcılar, Hatay’ın Orhanlı Mahallesi’nde bulunan İksir Cafe’de bir araya gelecek. Barınma Hakkı Platformu’nun bu çağrısı, depremin ardından bölgede süregelen geçici barınma sorunlarına çözüm bulunması için acil adımlar atılması gerektiğini vurguluyor.

Toplantıya, barınma sorunu yaşayan vatandaşların ve konuyla ilgili sivil toplum örgütlerinin katılımı bekleniyor.

Exit mobile version