Derhal İstifa Edin…

Taraftar Mesajı, Serkan Özbalta ve Ekibine: Hatayspor taraftarları, 5 maçta 1 puan alabilen Teknik Direktör Serkan Özbalta ile ekibinin istifasını istiyor. Yüzlerce, binlerce taraftar, sosyal medya hesapları üzerinden, Hatayspor teknik heyetinin Kayseri maçından önce istifa etmesini istedi. İşte o mesajlardan bazıları…Ahmet Yeter: Özbalta, istifa!Beyazıt Beyaz Parlak: Ayağa kalkın, Hatayspor gibi oynayın. Hatayspor düşmanlarını 4 hafta […]

Taraftar Mesajı, Serkan Özbalta ve Ekibine:

Hatayspor taraftarları, 5 maçta 1 puan alabilen Teknik Direktör Serkan Özbalta ile ekibinin istifasını istiyor. Yüzlerce, binlerce taraftar, sosyal medya hesapları üzerinden, Hatayspor teknik heyetinin Kayseri maçından önce istifa etmesini istedi.


İşte o mesajlardan bazıları…
Ahmet Yeter: Özbalta, istifa!
Beyazıt Beyaz Parlak: Ayağa kalkın, Hatayspor gibi oynayın. Hatayspor düşmanlarını 4 hafta sevindirdiniz. Hatayspor, sahipsiz değil. Amatörde oynasın, bizler yine destek veririz. 4,5 maç kaybettik diye sırt dönecek değiliz. Kayseri maçıyla çıkışa geçeceğiz inşallah. “Hatayspor düşer” diyenler, her sezon düşmesini bekleyenlerdir. Hatayspor düşmanlarına fırsat verilmesin. Gerçek Hatayspor taraftarları, bu kötü günde takıma destek verir, köstek olmaz.
Nuri Karayılan: Şu Muhammet Mert ne yapar bu takımda, yıllardır?
Fahri Gündüz Türker: Takım, hep topla antrenman yapıyor. Niye acaba? Topla oynama yüzdesini arttırmak için mi?
Uğur Erol: Bre bu adam gitmedi mi daha? Allah üçün gönderin keni kalana! Dinime, iki gecedir uyumuyoruz stresten! Ciğerimsin, biri bize hayırlı haber versin, “gitti” desin!
Ömer Sağiroğlu: Bence oyuncular gayet iyi, sadece onları oynatacak, o diyoloğu yakalayacak hoca lazım! Güzel transferlerimiz oldu, oyuna renk katacak, ama artık beklediğimiz haber gelsin artık. Serkan Hoca, istifa da bir onurdur! Güzel haberlerini bekliyoruz artık!
Cuma Döner: Allah kolaylık versin size, iyi gidiyorsunuz maşallah! Sonucu tahmin etmek bile istemiyorum, biliyor musunuz!
Müslüm Yaşar: Teknik heyet istifa!
Derhay Avcı: Serkan Özbalta, birazcık onurun, gurur, hasiyetin, şerefin, varsa, lütfen istifa et! Maç boyunca, bir tane kaleye şutumuz var! Çok kötü futbol oynatıyorsun, değişiklik yapmasını bile bilmiyorsun! Elinde kağıt, ne sandın kendini, Roberto Mancini mi?
Hikmet Ağca: İnsanlar, halı saha maçında bile daha hırslı oynuyor. Futbolcular bitmiş, mücadele yok, oyun yok, oyun planı, hiçbir şey yok sahada! 90 dakika boyunca takımı izlerken gözlerimiz kanadı. Bu takıma bir iyilik yapmak istiyorsanız, hocayı Hatay’a getirmeyin, bu taraftar bunu hak etmiyor.
Mehmet Gökçeli: Hikmet Ağca, Serkan Hocanın Manisa’da nasıl işler yaptığını biliyoruz. Hoca, tek başına sorumlu değil. Can alıcı transferler de çok geç kalındı, ki katılınca da çok da etki edeceğini düşünmüyorum. Kadro kalitesi olarak 1. Lig’e zor tutunacak bir kadro…
Hikmet Ağca: Mehmet Gökçeli, 2. Lig ile Süper Lig bir değil, bambaşka platformlar! Oynattığı oyuncuların kalitesi düşük olabilir, ama bu kadar kötü oynamasına bir bahane değil. Geçen hafta Adana Demirspor maçında oyuncular, ilk yarı sonunda kramptan dolayı yerden kalkamadı.
Gazi Uzun: Takım liderken, iki mağlubiyetle görevine son verilen İlhan Palut Hoca, Hatay’ın gururu.
Mehmet Aracı: Gazi Uzun, İlhan Hoca, Eskişehirspor’u yendiği için gönderildi.
Muhsin Demirel: Bu traktör ile tarla sürülmez!
İlyas Kil: Sahada isteksiz, oluruna bırakan futbolla bir cacık olmaz. Takımın başına acilen bir hoca lazım. Gökhan Zan ya da İsmail Kartal!
Ali Salih İflazoğlu: Bu takımı bu hale sokanlar gün yüzü görmesin inşallah!
Mehmet Oral: Ucuza ve kontrol edilebilir hoca alınmış. Neden gönderilsin ki!
Aykan Yılmaz: Serkan Balta, istifa! Nereye kadar sabredeceksiniz bu hocaya? Futbolcular bile istemiyor!
Selim Boztepe: İstifa ya da kovun gitsin!
Yusuf Emir Hıdıroğlu: Hocayı derhal değiştirin, Gökhan Zan’ı takımın başına getirin hemen, yoksa çok geç olacak.
Mehmet Kırkıcı: Bu hocayı hemen sepetleyin. Faydası yok, zararı var.
İbrahim Aslan: Hatayspor’un en iyi futbolcuları satıldı, teknik traktöre saldırmaya gerek yok.
Nazım Harnuboğlu: Canın sağ olsun Hatayspor’um, canın sağ olsun hocam. Takım iyi yolda, transferler geç geldi! Canın sağ olsun başkanım! Bu takım küme düşmez. En büyük, Atakaş Hatayspor.
Adnan Coşkun: Evet takım iyi değil, ama yeni gelenlerle belki düzelir diye düşünüyorum. Teknik ekip kesin değişmeli.
Ahmet Yeter: Serkan Hoca, hoca değil dedim, ama ilk haftadan kimse dinlemedi! Kaçarı göçeri yok beyler, bu adam bizi bu yıl kümeye düşürür bu gidişle!
Abdurrahman Nazan Çiloğlu: Kayseri kader maçı olacak! Eğer 3 puan almazsak, Serkan Hocam gidene kadar 1 daha stada gelmeyeceğim! Galibiyet şart oldu, Hocam!
Ahmet Yeter: Açıklama bile yapmadılar maç sonrası! Yazıklar olsun!
Gök Servet: Canınız sağ olsun. İnşallah en kısa zamanda toparlanırsınız. Bundan sonraki maçlarınızda, kardeş takım Hatayspor’a başarı dilerim.
Orhan Faiz: Allah bildiği gibi yapsın seni de, futbolcuları da! Yazıklar olsun yönetim! Bu hoca, bu kadro senin eserin.
Sinan Çiftçi: Teknik ekip, umarım istifa eder. Etmezse, umarım yönetim gönderir. Göndermezse, muhtemelen bu taraftar ikisini birden gönderir.
Celal Gülay: Hoca, buraya kadar! İstifanızı veriniz ve şehri terk ediniz! Buraya kadar yapmış olduğunuz hizmete teşekkür eder, gideceğiniz herhangi bir takımda başarı dileriz. Nokta!
İrfan Emir Balcı: Bence, Teknik Direktör, İlhan Palut olmalı! Çok başarılı.
Durmuş Alkan: 5. haftada sadece 1 puanımız var. Yavaş yavaş kümeye gidiyoruz. Takım top oynuyor, ama gol pozisyonumuz cılız. İşimiz bu sene zor. Haftaya yenersek, ümit artar. Yenilirsek, ümit biter ve tepetaklak gideriz 1. lige. Yazık bu takıma. Şehrin hayalini yok etmeyin
İlkay Küçük: Teknik Direktörü Eskişehir’de bırakın!
Naci Çiçek: Eğer mümkünse, vizyon sahibi, başarılı bir teknik direktör getirin. Hatayspor, daha fazla puan olarak dipte kalmasın.
Emir Can: Tek çare, Hikmet Karaman!
Bekir Yılmaz: İtina ile alt lige doğru gidiyoruz. Tebrikler yönetim!
Mehmet Ali Ören: İstifa!
Dönmez Nazif: Serkan Özbalta tez zamanda yollanmalı!
Ebubekir Aktaş: Ne oldu bu takıma böyle, inanamıyorum ya… İnşallah bir an önce toparlanırsınız. Bir Gaziantepspor’lu olarak başarı diliyorum.
Abdurrahman Okuyucu: Halı sahada oynuyor gibi, bizim topçular! Hepsi gamsız, kedersiz, sanki şampiyon olmuşlar da formalite icabı maça çıkmışlar gibi! Koşacak, çalım atacak, şut çekecek halleri yok!
İbrahim Konukman: Bu takım bu yıl düşürülecek!
Erol Karataş: Ben dediydim, “Konya şekeri yer geliriz” diye…
Osman Eken: Gerçekten gönlümüz Hatay ile… Tez zamanda eski başarılı günler gelir, dileriz. Zaten iyi bir takımınız var.
Sadık Sipahi: Bu futbolla, birinci ligden bile düşeriz. Yazıklar olsun!
İsmail Emerce: Allah razı olsun hoca ve onu getirenlerden! Bizi küme düşürmek için ellerinden geleni yapıyorlar! Resmen operasyon yapıyorlar Hatay’a!
Ahmet Akkoc: Acilen hocayla yol ayrımına gidilmesi lazım.
Ali Ercan: Aferin, müthiş gidiyoruz!
Salahittin Balaban: Bunlar, teknik direktör istiyor, onları dinleyecek ve bu hoca da bunlara itaat ediyor, ondan bir yere göndermezler!
Mithat Boyar: Bu Serkan Hoca nerden geldi başımıza? 5 maçta 1 puan! Çok başarılı, helal olsun Hoca!
Kerem Özaydın: Teknik ekip sağ olsun, zaten umudumuz yoktu puan almaya!
Barış Şahutoğulları Adım adım kümeye!
Emre Çiftçi: İlhan Hocamızın memleketi Hatay’a selam olsun, sizi çok seviyoruz. Bundan sonraki maçlarda inşallah daha başarılı olursunuz. Bugün bence çok güzel oynadınız. Biz baya kötü oynadık.
Sercan Göbelek: Yazıklar olsun! Ne bu oyun! Hoca gönderilmeli.
Ali Şanlı: Yönetim bir an önce istifa etmeli. Takım yeni sezona iyi hazırlanmamış maalesef. Takım, Süper Lig takımına yakışır bir oyun oynayamıyor. Bugün, taç atışını bile hatalı kullandık! Ne adam gibi orta yapabiliyoruz ne de şutlarda kaleyi tutturabiliyoruz.
Burak Kurt: Defansif anlamda iyi işler yapıyoruz. Ama rakibin 1. Bölgesinde, hücumda, Hatayspor tarihinin belki de en vasat dönemi. Hiç üretken değiliz. Koca 5 haftada 2 gol atabildik. El Kaabi, ilerde yalnız kalıyor. Hiç destek yok. Yeni transferler Ze Luis, Atsu ve K.Soni, bir an önce takıma katılmalı. O zaman keyifle ve seri galibiyetlerin geldiği bir takım izleriz.
Hüseyin Sabuncu: O değil de, takımı desteklemek için saatlerce otobüs yolculuğu yapan taraftara yazık! Uykusuz kalıyorlar, bağırıp tezahürat ediyorlar, ama sonuç hüsran.
Oğuz Akın: Allah bildiği gibi yapsın! Adekugbe, El Kaabi, Ruben, bunların bu takımda yeri yok! Bu takım 1. Lig’e oynuyor!
Bekir Kodaz: İnşallah, İskenderunspor Süper Lig’e çıkar da, “bre ciğerim” diyenlerden kurtuluruz!
Engin Kübra Birsen: Kariyeri boyunca, alt lig takımlarını ve son olarak küme düşen Altay’ı çalıştıran teknik direktörden zaten başarı beklemiyorduk.
Ali Eskiocak: Bırakın gol atmayı, gol pozisyonu bile olmaz mı? Bu takım, Bal Ligi’nde bile düşer! Yazıklar olsun.
İhsan Yücel: Ortada oyun filan yoktu, takım hocasız olsa daha aktif oynardı! Bu kadar ağır bir futbol olmaz! Sürekli sağa sola pas! İlerde hiçbir etkinlik yok! Bekler, orta açmayı bile beceremiyor! Oyuncular bile ne oynadıklarını bilmiyor haldeler! Yazık oluyor, göz göre göre…
Emrah Gamze Balcı: Çok yazık. Bu sene, el birliğiyle kümeye gidiyoruz.
Abdurrahman Okuyucu: Hani yeni transferler nerede? Bari yedeğe koysaydınız adamları!
Anestezist Günlüğü: Yoldan geçen adama versen bu takımı, 5 haftada daha çok puan alır!
Zinhar Öcal: Millet, her yeni sezonda daha iyisini getirirken, bizim yönetim, Altay’ı düşüren hocayı, Malatya’yı düşüren futbolcuları getirdi, tebrikler! Bu takımı bu hale düşürdünüz ya, yazıklar olsun!
Tarran Güney: Yönetim, bu yıl küme düşmeyi istiyor gibi! Yaptıkları transferlerden ve teknik direktörden anlaşılıyor.
Hakan Saygılı: Yazıklar olsun, bu takımı bu hâle getirenlere. Bekle Hatay, 1 Lig geliyor, sonra da 2. Lig!
Barış Uçar: Tek çare, Hikmet Karaman!
Serkan Kurt: 6 maçta 1 puan! Yazıklar olsun! Çok mu aradılar bu teknik direktörü? Ne başarısı var ki, getirdiler?
Gökhan Kırk: Bu sene bittik!
Salahittin Balaban: Takım çok kötü, Konya da çok kötü, Hatay ondan da kötü, hakem kötü, hatta hepsinden kötü ve yanlı yönetim gösterdi.
Selim Aslanyürek: Her baba yiğidin harcı değil,
5 maçta 1 puan almak!
Cevdet Göç: İstifa!

Haber/Cemil Yıldız

Exit mobile version