DEVA Antakya ve Defne’de Kongre Yaptı

Kısa adı DEVA olan Demokrasi ve Atılım Partisi, Antakya ve Defne ilçe kongresini gerçekleştirdi. 6 Haziran Perşembe günü yapılan Antakya ilçe kongresine il başkanı, partili yöneticiler ve üyeler katıldı. İl başkanı İlhan Eker, Antakya ve Defne ilçeleri kongrelerini şöyle değerlendirdi: “Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz DEVA Partisi Antakya ve Defne 2. Olağan İlçe Kongrelerimizde tekrar göreve seçilen […]

Kısa adı DEVA olan Demokrasi ve Atılım Partisi, Antakya ve Defne ilçe kongresini gerçekleştirdi. 6 Haziran Perşembe günü yapılan Antakya ilçe kongresine il başkanı, partili yöneticiler ve üyeler katıldı. İl başkanı İlhan Eker, Antakya ve Defne ilçeleri kongrelerini şöyle değerlendirdi:

“Perşembe günü gerçekleştirdiğimiz DEVA Partisi Antakya ve Defne 2. Olağan İlçe Kongrelerimizde tekrar göreve seçilen Antakya İlçe Başkanımız Uğur Çakılı, Defne İlçe Başkanımız Levent Eraslan ve yönetimlerini kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.”

Defne ilçe kongresinde de Levent Eraslan yeniden başkan seçildi. Parti il başkanlığı da kongreler sonrası şu paylaşımı yaptı:

“İl Başkanımız, ilçe başkanlarımız ve delegelerimizin katılımı ile Antakya ve Defne İlçe 2. Olağan Kongrelerini gerçekleştirdik. Yeni başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diliyoruz.” – İlyas Yiğit-

Exit mobile version