Demokrasi için…

DEVA Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli Çarşı-Pazar Gezilerinde Defne DEVA İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, gerçekleştirdiği esnaf, çarşı, pazar ve ev gezilerinde, yaklaşan seçimler öncesi Parti programlarını vatandaşa anlatırken, “Sahada olmak, millete doğruları anlatmak istiyoruz. Ben ve arkadaşlarım, demokrasi için mücadele veren vatanseverleriz. Türkiye’de demokrasinin bir kez daha galip gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.Seçimlerin, […]

DEVA Defne İlçe Başkanı Nidal Hüzmeli Çarşı-Pazar Gezilerinde

Defne DEVA İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli, gerçekleştirdiği esnaf, çarşı, pazar ve ev gezilerinde, yaklaşan seçimler öncesi Parti programlarını vatandaşa anlatırken, “Sahada olmak, millete doğruları anlatmak istiyoruz. Ben ve arkadaşlarım, demokrasi için mücadele veren vatanseverleriz. Türkiye’de demokrasinin bir kez daha galip gelmesi için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.
Seçimlerin, demokrasiyi benimseyen herkes için önemli olduğunun altını çizen Hüzmeli, özetle şunları dile getirdi:
“Demokrasimiz hasta, ama yaşıyor. 14 Mayıs’ta seçimler olacak. Bizim de içinde olduğumuz ve ‘yeniden demokrasi’ diyen Partiler, seçime hazırlanıyor. Bu seçimlerde vatandaş için, muhalefet için, STK’lar için, özgür basın için koşullar hiç kolay değil. Buna rağmen hazırlanıyoruz ve toplumun tüm kesimlerine ulaşmaya çalışıyoruz.
Bu seçimler, Türkiye için, Avrupa’da ve ötesinde demokrasiyi korumak isteyen herkes için önemli. Türkiye, güçlü bir ülke, güçlü bir demokrasi geleneği var. Açık bir toplumumuz var. Gençliğimiz, dünyanın farkında. Türkiye’nin bir demokrasi ve güçlü bir ekonomi olmasını istiyor. Bu, başkanlık ve meclis seçimlerinin bir değişim anı olacağını umut ediyoruz.”

-Haber/Cemil Yıldız-

Exit mobile version