Devreye Girdik, Çamaşırhane Sorunu Çözüldü

Subaşı Mahallesi’nde 3 ay önce meydana gelen elektrik arızası nedeniyle kullanılamayan çamaşırhane, gazetemizin sorunu gündeme getirmesinin ardından çözüme kavuştu. AFAD personeli Savaş Kaşıkçıoğlu ve yetkililerin katılımıyla hızla müdahale edilen sorun ve depremzedelerin yaşadığı mağduriyet sona erdi. Konteyner kent yönetiminin kendi imkanlarıyla yeniden aktifleştirdiği üç çamaşır makinesi dahil kurutma makineleri ve tüm diğer cihazların arızası giderilerek […]

Subaşı Mahallesi’nde 3 ay önce meydana gelen elektrik arızası nedeniyle kullanılamayan çamaşırhane, gazetemizin sorunu gündeme getirmesinin ardından çözüme kavuştu. AFAD personeli Savaş Kaşıkçıoğlu ve yetkililerin katılımıyla hızla müdahale edilen sorun ve depremzedelerin yaşadığı mağduriyet sona erdi.

Konteyner kent yönetiminin kendi imkanlarıyla yeniden aktifleştirdiği üç çamaşır makinesi dahil kurutma makineleri ve tüm diğer cihazların arızası giderilerek eski haline getirildi.

Yağmurlar başlamadan ve havalar soğumadan önce sorunun çözülmesi, depremzedeler için büyük bir rahatlama sağladı.

Yönetimin kurumsal girişimlerinde yaşadığı zorluklar sonrasında, gazetemize ulaşarak yaşadıkları sorunları dile getiren konteyner kent sakinleri, desteklerinden dolayı teşekkürlerini iletti. Biz de depremzedelerin sesini duyup harekete geçen AFAD’a teşekkür ediyoruz.

Siz de sorunlarınızı, gazetemizin WhatsApp ihbar hattı olan 0537 066 3290 no’lu telefona bildirebilirsiniz. – Duygu Ertaş-

Exit mobile version