Dikmece yürütme durdurma kararına itiraza red

Hatay idare mahkemesince geçtiğimiz günlerde verilen TOKİ’nin Antakya-Dikmece’deki zeytinlik alana konut yapılmak üzere kamulaştırma kararı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararına jet hızıyla itirazda bulunuldu. Edinilen bilgiye göre, Çevre ve şehircilik iklim değişikliği Bakanlığı hukuk birimi, yürütmeyi durdurma kararına itiraz etti. Alınan bilgilere göre de, Mahkeme Bakanlığın itirazını reddetti. Dikmece halkından edinilen bilgiye göre de, Davada […]

Hatay idare mahkemesince geçtiğimiz günlerde verilen TOKİ’nin Antakya-Dikmece’deki zeytinlik alana konut yapılmak üzere kamulaştırma kararı ile ilgili yürütmeyi durdurma kararına jet hızıyla itirazda bulunuldu. Edinilen bilgiye göre, Çevre ve şehircilik iklim değişikliği Bakanlığı hukuk birimi, yürütmeyi durdurma kararına itiraz etti.
Alınan bilgilere göre de, Mahkeme Bakanlığın itirazını reddetti.
Dikmece halkından edinilen bilgiye göre de, Davada mağdur zeytinlik sahibi vatandaşların vekaletini üstlenen Av. Ecevit Alkan, “Çok hızlı itiraz ettiler, çok hızlı ret kararı aldılar. Hukukun işlemesi mutluluk verici ve geleceğe olan umutları diri tutuyor. Yakında bu konuda geniş paylaşımda bulunacağız” dedi.

-Adil Yeşildağ-

Exit mobile version