“Dinç Zihinler Derneği, Dörtyol İçin Projelerini Belediye Başkanı ile Paylaştı”

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde faaliyet gösteren yeni kurulan Dinç Zihinler Derneği, sıra dışı işlere imza atarak kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce ilçede 500 motosikletliye konvoyla şehir turu düzenleyen dernek yöneticileri, bu kez yeni seçilen ilçe belediye başkanı Bahadır Amaç’ın kapısını çalarak ilçe için projelerini paylaştı. Derneğin başkanı Ömer Burgaç önderliğindeki heyet, Dörtyol […]

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde faaliyet gösteren yeni kurulan Dinç Zihinler Derneği, sıra dışı işlere imza atarak kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Kısa bir süre önce ilçede 500 motosikletliye konvoyla şehir turu düzenleyen dernek yöneticileri, bu kez yeni seçilen ilçe belediye başkanı Bahadır Amaç’ın kapısını çalarak ilçe için projelerini paylaştı.

Derneğin başkanı Ömer Burgaç önderliğindeki heyet, Dörtyol Belediye Başkanı Dr. Bahadır Amaç’ı makamında ziyaret etti. Toplantıda Dörtyol’da yapılacak projeler ve işbirlikleri üzerinde istişarelerde bulunuldu.

Dinç Zihinler Derneği Yönetim Kurulu, gelişmeyi şu sözlerle paylaştı: “Üyelerimizle birlikte 31 Mart Yerel Seçimleri sonucunda Dörtyol Belediye Başkanlığını kazanan Dr. Bahadır Amaç’ı makamında ziyaret ettik. ‘Dörtyol’ adına gerçekleştirilecek ortak projeler konusunda istişareler yaptık. Makamında bizleri ağırlayan Dr. Bahadır Amaç Beyefendi’ye misafirperverlikleri için teşekkür eder, görevinin kendisine ve Dörtyollu hemşerilerimize hayırlı olmasını dileriz.”

Sıra dışı etkinliklere imza atan Dinç Zihinler Derneği, geçtiğimiz aylarda Cumhuriyet’in 100. yılı anısına 500’e yakın motorseverle motor korteji düzenlemiş ve bu etkinlik büyük ilgi görmüştü. -Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version