Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DIOUF’un Hedefi Gol Krallığı

Önceliğim, Takımımın Başarısı, Sonra

Önceliğim, Takımımın Başarısı, Sonra Gol Krallığı…

Hatayspor’un kaptanı Mame Diouf, öncelikli hedefinin, takımının ligde başarılı sonuçlar alabilmesi olduğunu kaydetti ve gol kralı olabilirse de mutlu olacağını anlattı.
Önceliğinin, takımın başarısı olduğunun altını çizen Mame Diouf, golleriyle takıma katkı sağlamasının kendisini sevindirdiğini, iyi çalıştığını, sezon sonunda da gol kralı olabilirse çok mutlu olacağını bildirdi. Ligin geride kalan 8 haftasında rakip ağlarda 4 golü bulunan Diouf, Süper Lig’deki ikinci sezonunda da Hatayspor’da forma giydiği için mutlu olduğunu ifade etti.
Takımının, geçen sezon olduğu gibi bu sezon da başarılı bir performans gösterdiğini dile getiren Diouf, “Bu sezon, takımda birçok oyuncumuz değişti. Bundan dolayı da bir uyum süreci yaşadık. Adaptasyon sürecini en iyi şekilde atlattığımızı düşünüyorum. Zaten bu da aldığımız sonuçlara yansıyor” dedi.
Diouf, takımda çok güzel bir uyumun bulunduğunu ve başarıyı yakalamak için herkesin elinden geleni yaptığını kaydetti. Takım kaptanı olarak arkadaşlarına başarı için tavsiyelerde bulunduğunu da anlatan Diouf, şöyle devam etti:
“Takımın başarısı için herkes elinden gelenin en iyisini vermeye çalışıyor. Bunu yaptıkça da başarı geliyor. Hangi yaşta olursanız olun, öğrenmeye devam ediyorsunuz. Kaptan olarak, zaman zaman arkadaşlarıma tavsiyelerde bulunarak onlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Benden de bir şeyler öğrendiklerine inanıyorum. Ligde şu anda bulunduğumuz yerden çok mutluyum. Biz, her takımla mücadele edebilir ve her takıma kafa tutabiliriz diye düşünüyorum. Sezonun geneline iyi odaklanmamız lazım. Takım içinde her zaman kendimizi nasıl daha fazla geliştirip başarılı olabileceğimizi konuşuyoruz. Geçen sezon yaptıklarımızın daha iyisini yapmak zorundayız. Yolumuzun çok uzun olduğunu biliyorum.”
Diouf, takım olarak taraftarlarına güzel futbol izletmek istediklerini belirterek, şöyle konuştu:
“Benim için öncelik, takımımın galibiyeti ve başarısıdır. Gollerimle takımıma katkı sağlamak beni sevindiriyor. İyi çalışıyorum. Sezon sonunda gol kralı olabilirsem, bu beni daha çok mutlu edecek. Takımımın ligi üst sıralarda tamamlayarak Avrupa kupalarına katılması ise benim öncelikli hedefim, isteğim olacak ve beni oldukça mutlu edecek.” -Cemil Yıldız-