Doğacıların Mesajı…

Onlar kirletmeye devam etsin, biz temizlemeye; onlar yakmaya devam etsin, biz daha fazlasını ekmeye… Kırıkhan’da faaliyet gösteren Hatay Tabiatı Koruma Derneği’nin Başkan, yönetici ve üyeleri, hafta başında ve geçtiğimiz hafta sonunda olmak üzere, iki ayrı gün ayırmak suretiyle, fidan dikti. Abdullah Öğünç’ün başkanı olduğu Hatay Tabiatı Koruma Derneği’nin yönetici ve üyeleri ile birlikte, öğrenciler ve […]

Onlar kirletmeye devam etsin, biz temizlemeye; onlar yakmaya devam etsin, biz daha fazlasını ekmeye…

Kırıkhan’da faaliyet gösteren Hatay Tabiatı Koruma Derneği’nin Başkan, yönetici ve üyeleri, hafta başında ve geçtiğimiz hafta sonunda olmak üzere, iki ayrı gün ayırmak suretiyle, fidan dikti.
Abdullah Öğünç’ün başkanı olduğu Hatay Tabiatı Koruma Derneği’nin yönetici ve üyeleri ile birlikte, öğrenciler ve halktan oluşan kalabalık, önce 9 Kasım Pazartesi günü, ardından 11 Kasım Çarşamba günü, kafilelerle fidan dikiminde bulundu.
Pazartesi günkü dikim öncesi fidan ekilecek alanda inceleme yapan Hatay Tabiatı Koruma Derneği Başkanı Öğünç ve arkadaşları, çevrede gördükleri kağıt, poşet, naylon, şişe ve çöpler üzerine, kirletenlere ve ilimizde 3 ayrı yerde orman yakanlara anlamlı mesaj göndermesinde bulundu.
Bu konuda verilen mesaj şöyle:
“Burası, 11 Kasım’da ağaçlandırma yapacağımız KICI Maliye Ormanı. Plastik çöpleri görüyorsunuz. Bir kısmını bugün topladık, ‘kalanını 11 Kasım’da toplayacağız’ dedik ve topladık. Siz kirletmeye devam edin, biz toplarız. Siz yakmaya devam edin, biz fazlasıyla yine ekeriz.” -Cemil Yıldız-

Exit mobile version