Ana Sayfa Arama Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Doktor Kızı ECE, Dr. Adnan Ezelsoy’u anlattı:

“Sen, Doktor Mehmet Ezelsoy’un

“Sen, Doktor Mehmet Ezelsoy’un oğluydun. Ben de Doktor Adnan Ezelsoy un kızıyım.”

Geçtiğimiz hafta içinde yakalandığı koronavirüs mücadelesini kaybederek hayatını yitiren Dr. Adnan Ezelsoy için günlerdir toplumun değişik kesimlerinden, her yaşta insan, kentin; değerli, önemli, kişilikli, düzgün ve dürüst bir insanını kaybettiğini anlatırken; yaşanan kayıp, kentin kanaat önderi konumundaki bir kişiyi, Dr. Adnan Ezelsoy için “Keşke senin yerine ben ölseydim, sen hayatta kalsaydın ve insanlığa hizmetlerini sürdürebilseydin” demeye kadar götürdü.
Hatay’da binlerce, on binlerce çocuğa şifa olan, muayene ve tedavisini yaptığı insanların kimi zaman ilaçlarını da temin eden Dr. Adnan Ezelsoy’un hekimlikteki başarısı, insani kişiliği, hayırseverliği övgüler alırken, sürpriz bir değerlendirme de, doktor olan kızı Ece’den geldi.
Merhum Dr. Adnan Ezelsoy’un doktor kızı Ece Ezelsoy’un aynı meziyetleri taşıyan büyükbabasının ismini de çağrıştıran son derece anlamlı sözler içeren paylaşımı şöyle:
“Canım, merhametli, bir tanecik babam. Sen, bir kızın sahip olabileceği en iyi babaydın. Seni, sonsuza kadar çok özleyeceğim. Sen, Doktor Mehmet Ezelsoy’un oğluydun. Ben de, Doktor Adnan Ezelsoy un kızıyım. Bu bir veda değil. Öteki tarafta görüşeceğiz. O zamana kadar senin anını yaşatacağım. Sana layık bir evlat olmaya, senin gibi bir doktor olmaya çalışacağım. Canım, fakir babası babam, Allah senden razı olsun. Sen, çok iyi bir baba, çok iyi bir eş, çok merhametli bir doktordun. Hatay’ın Mustafa Kemal’i, seni çok özleyeceğim.”  -Cemil Yıldız-