Doktora şiddet iddialarını kabul etmediler!

Geçtiğimiz günlerde Defne Devlet hastanesinde kadın doktora şiddet uyguladığı öne sürülen “Gülseren-Hasan TANCI” çifti adına vekil Avukat Meriç Yuvarlak Miçooğulları bir açıklama ile iddiaları kabul etmedi. Av. Miçooğulları’nın açıklaması aynen şöyle. “Kamuoyuna 14/09/2023 Tarihinde Defne Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen olay; kamuoyuna ‘Doktora şiddet’ adı altında yanlış, aldatıcı ve yanılgıya düşüren, ülkemizde sağlık çalışanlarına şiddetin had safhada […]

Geçtiğimiz günlerde Defne Devlet hastanesinde kadın doktora şiddet uyguladığı öne sürülen “Gülseren-Hasan TANCI” çifti adına vekil Avukat Meriç Yuvarlak Miçooğulları bir açıklama ile iddiaları kabul etmedi.

Av. Miçooğulları’nın açıklaması aynen şöyle.

“Kamuoyuna 14/09/2023 Tarihinde Defne Devlet Hastanesi’nde gerçekleşen olay; kamuoyuna ‘Doktora şiddet’ adı altında yanlış, aldatıcı ve yanılgıya düşüren, ülkemizde sağlık çalışanlarına şiddetin had safhada olduğu bu dönemde, bu süreçlerin kamuoyunda yayılmasıyla ilgili toplumda infial yaratacak, yanlış ve gerçeklikle bağdaşmayacak, şekilde lanse edilerek basına yansımıştır.

Söz konusu yaşanan olayın özellikle medya tarafından dikkatle takip edilen yüksek profilli dava olması sebebiyle, bu davanın asıl sorumlusunun ve müvekkilimiz aleyhine oluşan talihsiz durumun yargı önünde de hesap vermesi için gerekli başvuruları delilleri ile birlikte yapmış bulunmaktayız. Müvekkilimiz ve ailesini derinden üzen yanlış ve aldatıcı haberler nedeniyle bu açıklamamızı yapmamız hasıl olmuştur.

Gerek kamuoyunun gerekse Sağlık Bakanlığı’nın takipçisi olduğu söz konusu bu davada Adaletin tecelli edeceğine olan inancımız tamdır” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version