Dökülen yağ iki trafik kazasına neden oldu

Antakya-İskenderun yolunun Belen-Kıcı civarında bir araçtan düşen yağ, E-91 karayolunu kaygan hale getirerek 2 saat arayla iki trafik kazasına sebep oldu. Sorumsuz, vicdansız ve bencil olarak tanımlanabilecek kişilerin neden olduğu bu durum, ölümlü kazaların yaşanmamasıyla bir nebze rahatlatıcı oldu. Dün sabah erken saatlerde, saat 05:50 civarında Belen İlçesi Kıcı Mevkiinde yağ dökülmesi sonucu iki farklı […]

Antakya-İskenderun yolunun Belen-Kıcı civarında bir araçtan düşen yağ, E-91 karayolunu kaygan hale getirerek 2 saat arayla iki trafik kazasına sebep oldu. Sorumsuz, vicdansız ve bencil olarak tanımlanabilecek kişilerin neden olduğu bu durum, ölümlü kazaların yaşanmamasıyla bir nebze rahatlatıcı oldu. Dün sabah erken saatlerde, saat 05:50 civarında Belen İlçesi Kıcı Mevkiinde yağ dökülmesi sonucu iki farklı trafik kazası meydana geldi. Kazaların ardından yaşanan sıkışma ve kurtarma faaliyeti için itfaiye ekipleri seferber edildi. İtfaiye, uzun ve zorlu bir çalışma sonrasında araçta mahsur kalan bir kişiyi kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti.

Şans eseri ölümlü kazalar yaşanmamış olsa da, bu tür sorumsuz davranışların trafik güvenliğini tehlikeye attığı bir kez daha ortaya çıktı. Yetkililer, benzer durumların tekrar yaşanmaması için gerekli önlemleri almalı ve bu tür sorumsuz davranışlara karşı caydırıcı tedbirler uygulamalıdır.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version