Ana Sayfa Arama Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
Sosyal Medya

Dondurmacı, Künefeci, Dönerci!

AKP İl Başkanı Güler, ziyaretlerinde esnafla iç içe oluyor AK

AKP İl Başkanı Güler, ziyaretlerinde esnafla iç içe oluyor

AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, siyaset öncesi konumu ve halkla iç içe olması itibariyle, küçük esnaf başta olmak üzere, halkla diyalogda hiç zorlanmıyor, aksine yakın diyalogla samimi ilişkiler içine girebiliyor.
AK Parti İl Başkanı İbrahim Güler, girdiği her işyeri kapısında, güler yüzü ile işletme sahibi üzerinde hiç tanımasa da olumlu bir iz bırakıyor, kısa sohbetin ardından da maharetlerini konuşturmaya başlıyor.
Girdiği dönerci dükkanında ‘döner dürüm’ yaparak müşteriye ikram ederken, künefeci dükkanında ise şireli künefeyi tabağa koyup servis ediyor.
AK Parti’nin sempatik İl Başkanı Güler, dondurmacı işyerinde de külahlara dondurma koyarak, eliyle, Kemalpaşa Caddesi’ndeki Emniyet ek binasında görevli nöbetçi Polislere ikram etti. -Cemil Yıldız-