Döne Kaya, adalet nöbetini sürdürüyor

Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiği yakınları için adalet arayışını Hatay Adliyesi önünde sürdüren Döne Kaya, hukuki sürecin hızlanması çağrısında bulundu. Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde ailesini kaybeden Döne Kaya, adalet talebiyle başlattığı nöbetini Hatay Adliyesi önünde sürdürüyor. 12 hafta önce başlattığı adalet nöbetini devam ettiren Kaya, yaptığı açıklamada adaletin henüz sağlanmadığını vurguladı. “Dava sürecinin açılmaması ve şüphelilerin […]

Kahramanmaraş depremlerinde kaybettiği yakınları için adalet arayışını Hatay Adliyesi önünde sürdüren Döne Kaya, hukuki sürecin hızlanması çağrısında bulundu.

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinde ailesini kaybeden Döne Kaya, adalet talebiyle başlattığı nöbetini Hatay Adliyesi önünde sürdürüyor. 12 hafta önce başlattığı adalet nöbetini devam ettiren Kaya, yaptığı açıklamada adaletin henüz sağlanmadığını vurguladı.

“Dava sürecinin açılmaması ve şüphelilerin serbest bırakılması üzerine adalet arayışımız devam ediyor” diyen Kaya, şunları söyledi: “Sevdiklerimizin sorumluları yargılanmadığı sürece adalet talebimizden vazgeçmeyeceğiz.”

Kaya, adli tatilin başlamasını ise adaletin geciktiği olarak yorumladı ve şunları ekledi: “Bu süreçte tahliyeler devam ederken sesimizi daha gür çıkaracağız. Adalet sağlanana kadar mücadelemiz sürecek.”

Döne Kaya, sözlerini şu ifadelerle noktaladı: “Bizim için adaletin sağlanması hayatımızın bir parçası haline geldi. Sevdiklerimizin özlemiyle her gün yeni bir güne başlamaktan nefret ediyoruz. Adalet istiyoruz, sabrımız tükeniyor.” – Volkan İcil-

Exit mobile version