Dönmez ‘’ Gönül köprüleri kurmaya geliyoruz’’

Cumhur İttifakı Mustafa Kemal Mahallesi Seçim İrtibat Merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Seçim İrtibat Merkezi’nin açılış törenine Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerinin yanı sıra MHP Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt İskenderun Belediye Eski Başkanı Mete Aslan Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiler. Açılışta konuşan Cumhur İttifakı İskenderun […]

Cumhur İttifakı Mustafa Kemal Mahallesi Seçim İrtibat Merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Seçim İrtibat Merkezi’nin açılış törenine Mustafa Kemal Mahallesi sakinlerinin yanı sıra MHP Hatay İl Başkanı Fevzi Altay, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Bülent Özer, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt İskenderun Belediye Eski Başkanı Mete Aslan Seçim İrtibat Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdiler.

Açılışta konuşan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, şehrin yeniden inşasına dair kararlılığını vurguladı.

Dönmez, “Rabbim bugün bize bu tabloyu göstermeyi nasip etti. Biz bugün şehrimizin en müstesna Mahallesi Mustafa Kemal’deyiz. Ayırarak, bölerek, bölüşerek İskenderun’u parsellemek isteyenler vardı. Ayrımcılığın bu saatten sonra olmayacağını işte bu tablo bize göstermiyor mu! Emin olun size söz veriyorum İskenderun’u çok güzel günler bekliyor” ifadeleriyle seçim vaatlerini dile getirdi.

Dönmez, İskenderun’da doğup büyüdüğünü ve her zaman emekle çalışarak bugünlere geldiğini belirterek, “Oy vereceğiniz insanların öz geçmişine bakın, kimin çalışıp iş yapacağına inanıyorsanız ona oy verin! Belediye yol yapar, çukur yapar, park yapar, köprü yapar. Ama biz gönül köprüleri de kurmaya geliyoruz. Bize sonuna kadar inanın ve güvenin” mesajını verdi. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version