Dönmez, İskenderun İş Dünyasıyla Buluştu

Cumhur İttifakı’nın İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez, yaklaşan yerel seçim öncesinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş temsilcileriyle bir araya geldi. Dönmez, iş dünyasının temsilcileriyle gerçekleştirilen meslek komiteleri toplantısında, yeni dönemde planladığı projeleri ve hedefleri paylaştı. Toplantıda yapılan değerlendirmeler sonucunda, İskenderun’un geleceğine yönelik atılacak adımlar ve yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Başkan adayı […]

Cumhur İttifakı’nın İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Dönmez, yaklaşan yerel seçim öncesinde İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda iş temsilcileriyle bir araya geldi. Dönmez, iş dünyasının temsilcileriyle gerçekleştirilen meslek komiteleri toplantısında, yeni dönemde planladığı projeleri ve hedefleri paylaştı.

Toplantıda yapılan değerlendirmeler sonucunda, İskenderun’un geleceğine yönelik atılacak adımlar ve yapılacak çalışmalar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Başkan adayı Mehmet Dönmez, toplantının sonunda İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Yılmaz ve katılımcılara teşekkür ederek, iş birliği ve dayanışma içinde birlikte güzel çalışmalara imza atacaklarına inancını dile getirdi.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version