Dönmez, İskenderun’da vatandaşlarla buluştu

Cumhur İttifakı’nın İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, seçim çalışmaları çerçevesinde Bekbele Mahallesi’nde Çolak ailesini ziyaret ederek seçmenlerle buluştu. Ardından Sarıseki’de halkla bir araya geldi. Dönmez, ziyaretlerinde hizmet odaklı bir yaklaşımı vurgulayarak, “Gönül kırmadan, kalp kırmadan, eksikliklerimizi gidererek önümüze bakacağız. Yapacak o kadar çok şeyimiz var ki. Ama şunu kabul etmemiz lazım. Hepimiz eksiğiz. Bu […]

Cumhur İttifakı’nın İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, seçim çalışmaları çerçevesinde Bekbele Mahallesi’nde Çolak ailesini ziyaret ederek seçmenlerle buluştu. Ardından Sarıseki’de halkla bir araya geldi.


Dönmez, ziyaretlerinde hizmet odaklı bir yaklaşımı vurgulayarak, “Gönül kırmadan, kalp kırmadan, eksikliklerimizi gidererek önümüze bakacağız. Yapacak o kadar çok şeyimiz var ki. Ama şunu kabul etmemiz lazım. Hepimiz eksiğiz. Bu eksikliği dostlarımızla tamamlayacağız. Ben Çolak ailesine yanımızda oldukları için çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Çolak ailesi adına konuşan İskenderun Belediye Meclisi eski Üyelerinden Osman Çolak ise, Mehmet Dönmez’in hizmet anlayışına güvendiğini belirterek, “Yolumuz açık olsun. Ama açık olan yolları da kapatmayalım. Kapalı olan kapıları açalım. Bizim için şu an yarım oy bile önemli. Biz çok çalışacağız. Gönülleri kırmayacağız. Kalpleri düzelteceğiz. Yerel seçimlerde de bu memleketin evlatları ile birlikte yol yürüyeceğiz” dedi.


Sarıseki Asım Kibar Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa AK Parti İlçe Başkanı Bülent Özer, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve her iki partinin yönetimi ile Sarıseki halkı da katıldı.
Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, programda şunları söyledi: “Bir insan evine oy istemeye hiç gelir mi? Ben sizden hayır dualarınızı almaya geldim. Hiç korkmayın evladınız burada! Sarıseki’nin ne derdi varsa hepsini çözeceğiz. Nerde yapılması gereken hizmet varsa bizi orada göreceksiniz. Sizlerde işte istediğimiz başkan bu diyeceksiniz.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version