Dönmez: ’’Kaybedecek zamanımız yok’’

Seçimlere sayılı günler kala yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Sarıseki halkı ile iftarını açtı. Seçim çalışmaları kapsamında halka buluşmaya devam eden Başkan adayı Dönmez’i Sarısekili’li vatandaşlar karşıladı. Seçmenine seslenen Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Dönmez, “Güçlü olmalıyız. Bakınız bir parmakla adam devrilmez. Bir adamı devirmek için yumruk olmanız […]

Seçimlere sayılı günler kala yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdüren Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Dönmez, Sarıseki halkı ile iftarını açtı. Seçim çalışmaları kapsamında halka buluşmaya devam eden Başkan adayı Dönmez’i Sarısekili’li vatandaşlar karşıladı.
Seçmenine seslenen Cumhur İttifakı Adayı Mehmet Dönmez, “Güçlü olmalıyız. Bakınız bir parmakla adam devrilmez. Bir adamı devirmek için yumruk olmanız lazım. Biz o yumruğun ilk adımlarını tüm İskenderun’da olduğu gibi Sarıseki’de de görüyoruz. Kaybedecek zamanımız yok! Artık, yol, su altyapı gibi sorunlarımız kalmayacak. Bunu da bizden başka kimse yapamaz. Buna emin olun! Sizlerin desteğiyle yepyeni İskenderun’u inşa edip, güzel günleri hep birlikte yaşayacağız” dedi.
İskenderun Kavaklıoluk Mahalle Muhtarlığı önünde vatandaşlar ile bir araya geldiklerini, belirten Dönmez kendilerine gönüllerini açan Kavaklıoluk sakinlerine teşekkür etti, yeni İskenderun için hazır olduklarını ifade etti.


İskenderun Denizciler bölgesinde de balıkçı ile toplantıda bir araya geldiklerini de aktaran Mehmet Dönmez “Denizciler bölgesindeki balıkçı esnafının teknelerinin barınması için gerekli çalışmaları biz yapacağız. Kadir Gülmez kardeşimize, balıkçılarımıza ve toplantıya katılan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Ayrıca Buluttepe Mahallemizde vatandaşlarımızı gönül soframızda ağırladık. Allah birliğimizin ve beraberliğimizin bozulmadığı nice ramazanları bizlere nasip eylesin. Katılım gösteren tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
İGDAŞ Konteyner Kent’i ziyaret ettiklerini paylaşan Dönmez seçim çalışmaları kapsamında halkla buluşmayı sürdürdüklerini vurgulayarak “Depremin yaralarını elbirliğiyle birlikte saracağız. İskenderun’da artık yüzler gülecek. İskenderun Numune Mahallesinde bulunan Söğüt Sitesi sakinleriyle bir araya geldik. Yeni İskenderun’u konuştuk. Katılım gösteren herkese çok teşekkür ediyorum. Suçıkağı Çem Mevkii’nden Tahsin Ergül abimizin hanesine konuk olduk. Misafirperverliği için kendilerine teşekkür ederim. Amanos dağının eteklerindeki her mahallemiz gibi Suçıkağı’da hakettiği hizmete kavuşacak. İskenderun Vanlılar Yardımlaşma Dayanışma Derneği tarafından Gültepe Mahallesinde organize edilen toplantıya katıldık. Tepe mahallerimizde hakkettiği hizmete kavuşacak” şeklinde konuştu.
İskenderun Kocatepe mahallesinde Dom aşiretine konuk olan Dönmez şunları söyledi: “Sohbet edip sorunların dinledik. 1 Nisan’dan sonra tepe mahallelerimizin hak ettiği hizmeti alması için gece gündüz çalışacağız. Bize gönüllerini açan Dom aşiretinin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. Sakarya Konteyner Kent’i ziyaret ettik. Vatandaşlarımıza ramazan tatlısı ikram edip, çaylarını içtik. 6 Şubat depreminin sıkıntılarını gidermek için çok çalışacağız. İskenderun için güzel günler çok yakında!” – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version