Dörtyol TSO Yönetimi, Meclisi Belli Oldu

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nda 11 ayrı grupta yapılan Meslek Komitesi ve Meclis üyesi seçimlerinin ardından Yönetim, Disiplin, Genel Kurul ve Meclis Başkanları belli oldu.Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nda 5 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da bir araya gelen 27 Meclis üyesi; Yönetim, Disiplin, Genel Kurul ve Meclis Başkan seçimlerini yaptı. Meclis, en yaşlı üye olan […]

Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nda 11 ayrı grupta yapılan Meslek Komitesi ve Meclis üyesi seçimlerinin ardından Yönetim, Disiplin, Genel Kurul ve Meclis Başkanları belli oldu.
Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası’nda 5 Ekim Çarşamba günü saat 10.00’da bir araya gelen 27 Meclis üyesi; Yönetim, Disiplin, Genel Kurul ve Meclis Başkan seçimlerini yaptı. Meclis, en yaşlı üye olan Ali Rıza Uygur başkanlığında toplandı.
Tek liste halinde gidilen seçimlerde Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu:
Başkan: Ercan Yıldırım

2.Başkan: Hacı Dede Tokgöz
YÖNETİCİLER: Mehmet Çankır, Muhammet Sait Arslan, Bestami Altan, Alpay Ateşoğlu ve Ersin Yahşi, Yönetim Kurulu Yedek üyeliklerine ise; Mehmet Ali Çetin, Halil Oğuz, Mustafa Tufan, Aydın Çelebi, Ali Rıza Uygur ve Ahmet Höbek.
DİSİPLİN KURULU: Ahmet Bülbül, Emre Ayhan, Serhat Polat, Murat Nazif Özkul, Sinan Ertunç ve Mevlüt Coşkun.
GENEL KURUL DELEGESİ: Mustafa Kara
MECLİS BAŞKANI: Mehmet Ertunç
MECLİS BAŞKAN YARDIMCISI: Mustafa Erinç ve Mehmet Ali Çetin

-Cemil Yıldız-

Exit mobile version