Dörtyol’da aranan şahıslar yakalandı

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, aranan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir çalışma gerçekleştirildi. Dörtyol İlçesi’nde gerçekleştirilen operasyonlarda, hakkında 8 gün tazyik hapsi ve 1 yıl 8 ay kesilmiş cezası bulunan E.E. ile hırsızlık suçundan aranan H.A. adlı şahıslar yakalandı. E.E., Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından aranırken, […]

Hatay Emniyet Müdürlüğü görevlilerince gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda, aranan şahısların yakalanmasına yönelik başarılı bir çalışma gerçekleştirildi. Dörtyol İlçesi’nde gerçekleştirilen operasyonlarda, hakkında 8 gün tazyik hapsi ve 1 yıl 8 ay kesilmiş cezası bulunan E.E. ile hırsızlık suçundan aranan H.A. adlı şahıslar yakalandı.

E.E., Kullanmak İçin Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Satın Almak, Bulundurmak ve Kullanmak suçlarından aranırken, H.A. ise herkesin girebileceği bir yerde bırakılmakla birlikte kilitlenmek suretiyle hırsızlık suçundan aranıyordu.Yakalanan şahıslardan H.A., adli mercilerce serbest bırakılırken, E.E. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

(Mehmet Durmaz)

Exit mobile version