Dörtyol’da Bıçak Kavgasında Bir Kişi Tutuklandı

(AA) Dörtyol ilçesinde, alacak meselesi yüzünden meydana gelen acı olayda, Şaban Karapür(42) adlı bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheli M.Y., olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra mahkemece tutuklandı.Olay, 25 Temmuz tarihinde Sanayi Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Şaban Karapür ve M.Y. arasında daha önceden yaşanan bir alacak meselesi nedeniyle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen […]

(AA) Dörtyol ilçesinde, alacak meselesi yüzünden meydana gelen acı olayda, Şaban Karapür(42) adlı bir kişi bıçaklanarak hayatını kaybetti. Şüpheli M.Y., olay yerinde polis ekipleri tarafından gözaltına alındıktan sonra mahkemece tutuklandı.
Olay, 25 Temmuz tarihinde Sanayi Mahallesi’nde gerçekleşti. İddiaya göre, Şaban Karapür ve M.Y. arasında daha önceden yaşanan bir alacak meselesi nedeniyle tartışma başladı. Kısa sürede büyüyen ve kontrolden çıkan tartışma, şiddetli bir kavgaya dönüştü. Bu kavga sırasında M.Y., yanında taşıdığı bıçakla Şaban Karapür’e saldırdı.
Ağır yaralanan Şaban Karapür, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hızla Dörtyol Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.
Polis ekipleri, olayın hemen ardından kaçan şüpheli M.Y.’yi yakalamak için çalışmalara başladı. Kısa sürede yakalanan M.Y., gözaltına alındı ve emniyetteki sorgusu tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edildi.
Mahkemeye çıkarılan M.Y., savcılık tarafından alacak meselesi nedeniyle işlediği iddia edilen cinayetle suçlanarak tutuklanma talebiyle hakim karşısına çıktı. Hakimlikçe yapılan değerlendirmenin ardından şüpheli M.Y. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Exit mobile version