Dörtyol’da El Sanatları Sergisi Başladı

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına ait el sanatları sergisi, büyük bir katılımla açıldı. Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay’ın katılımıyla gerçekleşen “Yıl Sonu Sergisi” açılış töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene, Kaymakam Ümit Altay’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan ve ilçe protokolü de […]

Hatay’ın Dörtyol ilçesinde bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına ait el sanatları sergisi, büyük bir katılımla açıldı.

Dörtyol Kaymakamı Ümit Altay’ın katılımıyla gerçekleşen “Yıl Sonu Sergisi” açılış töreni, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Törene, Kaymakam Ümit Altay’ın yanı sıra İlçe Emniyet Müdürü Dinsever Dinçer Kalkan ve ilçe protokolü de katıldı. Serginin açılışı, protokol üyeleri tarafından gerçekleştirildi. Kaymakam Ümit Altay, sergiyi gezip kurs öğretmenleri ve kursiyerlerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemelerin ardından Altay, emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.

Halk Eğitim Merkezi’nin düzenlediği sergi, el sanatlarına ilgi duyanların ve meraklıların büyük ilgisini çekti. Sergide, kursiyerlerin el emeği göz nuru eserleri ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

(Yusuf Cemil Karaçay)

Exit mobile version