Dörtyol’da eski başkanlar adaylığa soyundu

Dörtyol Belediye Başkanlığı koltuğu, görevi eski başkanlara oldukça çekici geliyor. Dörtyol’da, MHP’den seçilerek toplamda 10 yıl belediye başkanlığı yapmış olan Yaşar Toksoy ve Fadıl Keskin, şimdi tekrar başkan olma isteğiyle hareketleniyor. Her ikisi de MHP’den seçilerek Dörtyol Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Toksoy ve Keskin, partilerinin başka bir ismi aday göstermesiyle harekete geçtiler. Bu duruma tepki […]

Dörtyol Belediye Başkanlığı koltuğu, görevi eski başkanlara oldukça çekici geliyor. Dörtyol’da, MHP’den seçilerek toplamda 10 yıl belediye başkanlığı yapmış olan Yaşar Toksoy ve Fadıl Keskin, şimdi tekrar başkan olma isteğiyle hareketleniyor.

Her ikisi de MHP’den seçilerek Dörtyol Belediye Başkanlığı görevini üstlenen Toksoy ve Keskin, partilerinin başka bir ismi aday göstermesiyle harekete geçtiler. Bu duruma tepki gösteren Toksoy, kendisini aday göstermeyen MHP’den istifa ederek Demokrat Parti çatısı altında adaylık için yarışmaya girişirken, mevcut başkan Keskin ise MHP’den ayrılıp Büyük Birlik Partisi’ne katılarak yeniden aday oldu.

Şimdi Dörtyol Belediye Başkanlığı için yoğun bir yarış söz konusu. AKP, MHP, CHP, BBP ve DP gibi partilerin her biri şanslı görünüyor, herhangi biri kazanabilir gibi duruyor.

Seçim yarışının devam ettiği bu süreçte, geçmişte görev yapmış eski MHP’li başkanlar Keskin ve Toksoy, sürpriz bir şekilde bir araya geldiler. Hatay’ın Dörtyol ilçesinde gerçekleşen buluşmada, Demokrat Parti adayı Yaşar Toksoy ile BBP adayı Fadıl Keskin, birbirlerine başarılar dilediler. Çiçeklerle karşılanan ve centilmenliklerini gösteren bu buluşma, siyaset kulislerinde takdirle karşılandı. –  Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version