Hatay’ın Dörtyol ilçesi Hacı Bayram Türkoğlu Caddesi’nde meydana gelen kazada, Devrim S. idaresindeki 31 AYK 743 plakalı otomobil ile Eyüp S. yönetimindeki 31 AHF 807 plakalı araç çarpıştı. Şiddetli çarpışmanın etkisiyle her iki araçta da maddi hasar oluştu.
Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Araçlarda bulunan sürücüler Devrim S. ve Eyüp S. ile yolcular Tevfik A., Mehmet S. ve Ayşe Ç. yaralandı. 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından yaralılar, ambulanslarla Dörtyol Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, çarpışmanın nedenini belirlemek üzere çalışma yaptı.