Döver-Hammuş’un Yeri “Sandık Kokusu” Dizisinde

Hatay’ın Defne-Döver kırsalında yaklaşık 45 yıldır faaliyet gösteren DÖVER HAMMUŞ’UN YERİ, hafta içinde SHOW TV’deki “Sandık Kokusu” dizisine konu oldu. İşletme sahipleri, gelişmeyi sosyal medyada paylaşarak, “Hatay’ın eski adıyla Antakya, bugünkü adıyla Defne ilçesinde yer alan işletmemiz Hammuş’un Yeri olarak, değerli sanatçımız Uğur Yücel’e gönülden teşekkür ederiz” dediler.   Uğur Yücel’in dizideki karakterinin, Döver Köyü’nde […]

Hatay’ın Defne-Döver kırsalında yaklaşık 45 yıldır faaliyet gösteren DÖVER HAMMUŞ’UN YERİ, hafta içinde SHOW TV’deki “Sandık Kokusu” dizisine konu oldu. İşletme sahipleri, gelişmeyi sosyal medyada paylaşarak, “Hatay’ın eski adıyla Antakya, bugünkü adıyla Defne ilçesinde yer alan işletmemiz Hammuş’un Yeri olarak, değerli sanatçımız Uğur Yücel’e gönülden teşekkür ederiz” dediler.

 

Uğur Yücel’in dizideki karakterinin, Döver Köyü’nde yediği zeytinyağını hatırlayıp, “Antakya’yı arayın, Hammuş’a söyleyin, bize zeytinyağı göndersin” demesi, işletme sahiplerini hem şaşırttı hem de gururlandırdı. Yücel’in Hatay’a ve yerel kültüre duyduğu bağlılık, işletme sahiplerini mutlu etti.

 

“Hammuş’un Yeri olarak, yerel zeytinyağını, mezelerini ve tüm lezzetleri tanıtmak için özenle çalışıyoruz. Uğur Yücel’in bu içten jesti, sadece bize değil, tüm Hatay kültürüne duyduğu saygının bir yansımasıdır. Kendisine bir kez daha teşekkür ediyoruz. Misafirlerimizi her zaman aynı samimiyet ve özenle ağırlamaktan onur duyacağız. Hatay’ın zengin kültürü ve lezzetleriyle dolu sofralarımız, her zaman sizleri bekliyor.”

 

Exit mobile version