Dr. Cüneyt Cüzdan’dan Hizam Hasırcı’ya destek

Defne Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Dr. Cüneyt Cüzdan sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile Türkiye Komünist Partisi Defne Belediye Başkan adayı Hizam Hasırcı’ya destek verdi.

Dr. Cüzdan açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “ Sevgili Defne Halkım, Hayallerimizdeki Defne’yi yaratmak, güzel kentimizi kalkındıracak projelerimi gerçekleştirebilmek amacıyla belediye başkanlığı görevine talip oldum. Bugün “seçilen” olma şansım yok belki ama bir “seçmen” gözüyle düşüncemi sizlerle paylaşmak istiyorum.
Halkçı belediyeciliğe olan inancım ve güzel ata yurdum Defne’ye bağlılığım, parti mensubiyetimi geride tutmamı zorunlu kılıyor. Defne için mevcut adaylar arasında, en doğru isim Hizam Hasırcı kardeşimdir. Şaibesiz, temiz, samimi, dürüst ve özverili kardeşim Hizam Hasırcı ve ekibinin, Defne’mizi hasret kaldığı hizmetlere kavuşturacağını umuyorum.
Doğruların içinde en doğru, dürüstlerin içinde en dürüst olan Hizam kardeşime desteğimi açıklıyor ve başarılar diliyorum.” – Sinan Seyfittinoğlu-

Exit mobile version