Dr. Küçükler, Eski AKP’li Kurucuyla Görüştü: “Yolumuza Yeni Bir Durak Ekledik”

İYİ Parti’nin Antakya belediye başkan adayı Dr. Ferhat Küçükler, AKP’nin eski bir kurucusuyla yaptığı görüşme sonrasında yol haritasına yeni bir durak eklediklerini belirtti. İşte Küçükler’in mesajlarından özet ana başlıklar: AK Parti Kurucu Üyelerinden Sayın Mustafa Aydın Açıkgöz ile Antakya üzerine geniş bir istişare yaptık. Yol haritamıza yeni duraklar ekledik. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum. Bohşin Mahalle Toplantısı: […]

İYİ Parti’nin Antakya belediye başkan adayı Dr. Ferhat Küçükler, AKP’nin eski bir kurucusuyla yaptığı görüşme sonrasında yol haritasına yeni bir durak eklediklerini belirtti. İşte Küçükler’in mesajlarından özet ana başlıklar:

AK Parti Kurucu Üyelerinden Sayın Mustafa Aydın Açıkgöz ile Antakya üzerine geniş bir istişare yaptık. Yol haritamıza yeni duraklar ekledik. Kendisine teşekkürlerimizi sunuyorum. Bohşin Mahalle Toplantısı: Antakya’da artık hepimiz söz sahibiyiz. Her bir vatandaşımız yeni bir yolda 1 Nisan’da artık bu şehir bizim diyebilecek. Şehrimizi ranta asla talan ettirmeyeceğiz!

Zülüflühan: Her gittiğimiz mahalle ‘Yeter!’ diyor. Dayatmalara karşı bıktık diyor. Yıllardır çözülmeyen sorunlarını tek tek anlatıyor. Milletimize reva görülen bu düzeni 1 Nisan’da değiştireceğiz. Hiç kimsenin şüphesi olmasın!

Üçgedik: Üçgedik prefabrik çarşımızda vatandaşlarımızla ve esnafımızla sohbet ettik. 1 Nisan’da başlayacağımız projelerimizi anlattık. Sorunlarını dinledik. Hatay’ın sevilen iş insanlarından Sayın Ayhan Kara’yı ziyaret ederek şehrimizin sorunları üzerine geniş bir sohbet yaptık. Misafirperverliklerinden ötürü Ayhan Bey’e en içten teşekkürlerimi sunuyorum. – İlyas Yiğit-

Exit mobile version