Dr. Recai Zan Profesör Oldu

Antakyalı Doç.Dr. Recai Zan, Deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat sonrası TIRlar dolusu erzak, giyim, su ile memleketine geldi ve akademik alandaki başarısının yanısıra depremzede hemşehrilerine de en zor günde yanlarında olduğunu gösterdi. Antakyalı Ürolog Dr. İzzettin Zan ile Sakine Zan çiftinin 3 çocuğundan biri olan Ortaokul ve lise yıllarındaki başarısını yüksek öğrenime de taşımayı başaran […]

Antakyalı Doç.Dr. Recai Zan, Deprem felaketinin yaşandığı 6 Şubat sonrası TIRlar dolusu erzak, giyim, su ile memleketine geldi ve akademik alandaki başarısının yanısıra depremzede hemşehrilerine de en zor günde yanlarında olduğunu gösterdi.

Antakyalı Ürolog Dr. İzzettin Zan ile Sakine Zan çiftinin 3 çocuğundan biri olan Ortaokul ve lise yıllarındaki başarısını yüksek öğrenime de taşımayı başaran Zan, şimdi Doçentlikten Profesörlüğe yükseldi.

Sivas Üniversitesi Diş Hekimliği Endodenti alanında uzman Recai Zan şimdi Profesör oldu. Hatay ilimiz için gurur verici bu gelişmeden ötürü Prof. Dr. Recai Zan’ı kutlar, akademik yolculuğunda başarılar dileriz.

Exit mobile version