Dr. Seda Yıldız, Gelişim Hastanesinden Ayrıldı

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi hekimlerinden Uzm. Dr. Seda Yıldız, 6 yıldır hizmet verdiği hastaneden ayrıldığını duyurdu. Dermatoloji uzmanı olan Dr. Yıldız, bu ayrılışta hem burukluk duyduğunu hem de kendi kliniğini açmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Antakyalı olup İskenderun’da 6 yıldır özel hastanede görev yapan başarılı hekim, sosyal medya hesabında 23 Eylül Pazartesi günü yaptığı ayrılış paylaşımında […]

İskenderun Özel Gelişim Hastanesi hekimlerinden Uzm. Dr. Seda Yıldız, 6 yıldır hizmet verdiği hastaneden ayrıldığını duyurdu. Dermatoloji uzmanı olan Dr. Yıldız, bu ayrılışta hem burukluk duyduğunu hem de kendi kliniğini açmanın heyecanını yaşadığını belirtti.

Antakyalı olup İskenderun’da 6 yıldır özel hastanede görev yapan başarılı hekim, sosyal medya hesabında 23 Eylül Pazartesi günü yaptığı ayrılış paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Bu fotoğraf, İskenderun’a gelip işe başladığım ilk günlerden. Bugün benim için karmaşık duygularla dolu bir gün. 6 yıldır bana yuva olan Gelişim Hastanesi’nde resmi ayrılışımı yaptığım için biraz buruk hissediyorum; bir yandan da çok güzel dostlar biriktirdiğimi gördüğüm için kendimi şanslı hissediyorum.

Öte yandan kendi kliniğimi açmanın verdiği heyecanla kalbim çarpıyor. Gelişim ailesine; doktor arkadaşlarım, yöneticilerimiz ve çalışan tüm personele ilk geldiğim günden bugüne kadar güleryüzlü ve iyi niyetli yaklaşımlarından dolayı teşekkür ederim. Çok yakında yine İskenderun’da kendi kliniğimde muayenelerime başlayacağımı bu vesileyle bildirmek isterim.” – Mehmet Durmaz-

Exit mobile version