Duduoğlu, Hal Esnafını Ziyaret Etti

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hal Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yaş sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, esnafların piyasa koşulları ve fiyatlarındaki dalgalanmalardan duydukları endişeleri dile getirdikleri görüldü. Duduoğlu, esnafın sabahın erken saatlerinde kalkıp şehrin gıda ihtiyacını karşılamak için verdikleri emeklere değinerek, onlarla diyalog ortamını güçlendirmek […]

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Mehmet Duduoğlu, Hatay Büyükşehir Belediyesi’ne ait Hal Müdürlüğü’nü ziyaret ederek, yaş sebze ve meyve hali esnafıyla bir araya geldi. Ziyaret sırasında, esnafların piyasa koşulları ve fiyatlarındaki dalgalanmalardan duydukları endişeleri dile getirdikleri görüldü. Duduoğlu, esnafın sabahın erken saatlerinde kalkıp şehrin gıda ihtiyacını karşılamak için verdikleri emeklere değinerek, onlarla diyalog ortamını güçlendirmek amacıyla bir araya geldiklerini ifade etti. Duduoğlu ayrıca,”Ülkede istikrar sürsün” diyenlerin, aslında ülkeyi hangi hale getirdiğini hep birlikte gördüklerini ve tanık olduklarını belirtti.

İskenderun ve Hatay’a en iyi hizmeti sunmak için aday olduğunu vurgulayan Duduoğlu, esnafın sorunlarını dinleyerek çözüm odaklı bir yaklaşım benimsediğini sözlerine ekledi. (Adil Yeşildağ)

Exit mobile version