Duduoğlu TÜM-BEL-SEN’i ziyaret etti

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, TÜM-BEL-SEN’i ziyaret ederek belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanı ve yöneticileri ile belediye meclis üye adayları da katıldı. Duduoğlu, sendika üyelerini ve belediye çalışanlarını takdir ederek İskenderun Belediyesi’nin geleceği ve hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. TÜM BEL SEN Başkanı Serdal Alkan ve yönetim […]

CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Av. Mehmet Duduoğlu, TÜM-BEL-SEN’i ziyaret ederek belediye çalışanlarıyla bir araya geldi. Ziyarette, Cumhuriyet Halk Partisi’nin ilçe başkanı ve yöneticileri ile belediye meclis üye adayları da katıldı.

Duduoğlu, sendika üyelerini ve belediye çalışanlarını takdir ederek İskenderun Belediyesi’nin geleceği ve hedefleri üzerine değerlendirmelerde bulundu. TÜM BEL SEN Başkanı Serdal Alkan ve yönetim kurulu üyeleri, Gökhan Harbiyeli, Haydar Gündoğdu, Müfid Cihnioğlu ve Kemal Porazan da ziyarette yer aldı.

Belediyeciliğin zorlukları ve çalışma şartlarıyla ilgili sendika üyelerinin görüşlerini dinleyen Duduoğlu, farklı alanlarda çalışan personelin eşit muamele görmesi ve meslek grupları arasında adaletin sağlanmasının önemine vurgu yaptı. Ayrıca, belediye yönetimine geldiğinde çalışanlarla iş birliği içinde olacaklarını belirtti ve belediye personeli ile güçlü bir iletişim kuracaklarını söyledi. (Adil Yeşilşdağ)

Exit mobile version