Duduoğlu’nun vurgusu: Kırsal kalkınma

CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Duduoğlu, Suçıkağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin ilgi ve alakasıyla karşılanan Duduoğlu, kırsal kesimlere yönelik projelerini paylaştı. Duduoğlu’nun ziyaretine sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyesi adaylar ve İskenderun CHP İlçe teşkilat yöneticileri de katıldı. Duduoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Mahallemizin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları üzerinde fikir üretmek için […]

CHP İskenderun Belediye Başkan adayı Mehmet Duduoğlu, Suçıkağı Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinlerinin ilgi ve alakasıyla karşılanan Duduoğlu, kırsal kesimlere yönelik projelerini paylaştı.
Duduoğlu’nun ziyaretine sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, meclis üyesi adaylar ve İskenderun CHP İlçe teşkilat yöneticileri de katıldı.
Duduoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, “Mahallemizin sorunlarını dinleyerek çözüm yolları üzerinde fikir üretmek için buradayım. Öncelikle, sağlık, huzur ve mutluluk dolu günler diliyorum. Altyapı eksiklikleri ve tarım alanında faaliyet gösteren vatandaşlarımızın daha verimli çalışması için destek programları oluşturacağız” dedi.
Ayrıca tarım ve toprak işleriyle uğraşan köylülerin ürünlerinin pazarlaması ve benzeri projelerinin olacağını belirten Duduoğlu, “Kent merkezi için olduğu kadar kırsal kesimler için de projelerimiz var. Tarım üreticimizin yanındayız. Üretim ve pazarlamayı destekleyeceğiz. Tarım da toprak da bizim için kıymetlidir” şeklinde konuştu. – Yusuf Cemil Karaçay-

Exit mobile version