Dünya Şampiyonu Ampute

Milli Takım Antrenörü Yayladağı’nda Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Pazartesi günü ilimize geldi ve Yayladağı ilçesinde öğrenci ve sporcularla bir araya geldi. Dünya Kupası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Osman Çakmak, Yayladağı Belediyesi’nce Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Gençlerle Söyleşi” programına katıldı, futbolculuk ve milli takıma seçilme serüvenini anlattı. Yayladağı Belediyesi’ne […]


Milli Takım Antrenörü Yayladağı’nda

Ampute Futbol Milli Takımı Teknik Direktörü Osman Çakmak, Pazartesi günü ilimize geldi ve Yayladağı ilçesinde öğrenci ve sporcularla bir araya geldi.

Dünya Kupası’nda şampiyon olan Ampute Futbol Milli Takımı’nın Teknik Direktörü Osman Çakmak, Yayladağı Belediyesi’nce Kültür Merkezi’nde düzenlenen “Gençlerle Söyleşi” programına katıldı, futbolculuk ve milli takıma seçilme serüvenini anlattı.

Yayladağı Belediyesi’ne ait salonda Milletvekili Sabahat Özgürsoy Çelik, İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Gökçe, İlçe Belediye Başkanı Mehmet Yalçın ile Cumhuriyet Savcısı Can Kara’nın da katıldığı toplantıda konuşan Çakmak, başarmak için inanmanın önemine dikkat çektikten sonra kazandıkları dünya kupasıyla ilgili olarak, “Çok büyük emeklerle bu kupayı kazandık. Sizler de inanç ile azim ile çalışmaya devam etmelisiniz. Hiç bozmayın moralinizi. Derslerinizi çalışırsanız, öğretmenlerinizi, anne babalarınızı dinlerseniz, sizlerin de başaramayacağı şey yok” dedi.
Ay-yıldızlı formayla dünya kupası kazandıkları için gururlu olduklarını belirten Çakmak, “Ailem, öğretmenlerim bana hep şunu söylerdi; ‘Ülkene, vatana, millete hayırlı bir evlat olasın.’ Çok şükür, bunu başardık” diye konuştu.
Toplantıda kürsüye gelen AKP Hatay Milletvekili Sabahat Özgürsoy ise Ampute Milli Takımı’nın başarısını gururla izlediklerini ifade etti. Program sonunda, Yayladağıspor Kulübü tarafından Çakmak’a takımın forması hediye edildi.
Bu arada toplantı öncesinde, Dünya Şampiyonu Ampute Milli Takım Teknik Direktörü Osman Çakmak; Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Eski Garnizon Komutanı Albay Yücel Çetinkaya ve AK Parti İlçe Başkanı Doğan Gürlen ile birlikte, Kaymakam Ömer Faruk Gökçe’yi makamında ziyaret etti. -Cemil Yıldız-

Exit mobile version