Dünyanın en iyisi Messi

Lionel Messi dünyanın en iyi oyuncusu seçildi. Dünyanın prestij sahibi dergilerinden biri olan The Times Lionel Messi’yi dünyanın en iyi sporcusu olarak seçti. The Times dergisi tarafından her yıl düzenli olarak verilen ödüle bu yıl Arjantinli yıldız layık görülerek 2023 yılının en iyi sporcusu olarak ödülün sahibi oldu. ABD merkezli dergiden yapılan açıklamada, “Messi, bir […]

Lionel Messi dünyanın en iyi oyuncusu seçildi. Dünyanın prestij sahibi dergilerinden biri olan The Times Lionel Messi’yi dünyanın en iyi sporcusu olarak seçti. The Times dergisi tarafından her yıl düzenli olarak verilen ödüle bu yıl Arjantinli yıldız layık görülerek 2023 yılının en iyi sporcusu olarak ödülün sahibi oldu.
ABD merkezli dergiden yapılan açıklamada, “Messi, bir zamanlar imkansız görünen şeyi, ABD’yi bir futbol ülkesine dönüştürmeyi başardı.” ifadeleri kullanıldı.
Dergiye konuşan Messi ise,”İlk tercihim Barcelona’ya geri dönmekti ama bu mümkün olmadı. Masada birçok seçenek vardı. Suudi Arabistan’a gitmeyi de çok düşündüm. Miami’ye gelme konusunda son kararı vermeden önce bunları ailemle konuşmam gerekti.” dedi.(Meriç Demiray)

Exit mobile version