Eğitim Antakya’ya Nefes Oluyor

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya ilçesinde yapımında sona yaklaşılan ve hızla devam eden yeni okul binaları ile 6 Şubat depremlerinde hasar gören eğitim yapılarında sürdürülen bakım, onarım ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi. Vali Masatlı, 32 derslikli Ahmet Mesut Yılmaz Ortaokulu, 12 derslikli Aşağıoba İlkokulu, 12 derslikli Ali Sayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli […]

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, Antakya ilçesinde yapımında sona yaklaşılan ve hızla devam eden yeni okul binaları ile 6 Şubat depremlerinde hasar gören eğitim yapılarında sürdürülen bakım, onarım ve güçlendirme çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Masatlı, 32 derslikli Ahmet Mesut Yılmaz Ortaokulu, 12 derslikli Aşağıoba İlkokulu, 12 derslikli Ali Sayar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 12 derslikli Uluğbey Çok Programlı Anadolu Lisesi gibi yeni eğitim yapılarının detaylarını gözden geçirerek yetkililerden bilgi aldı.

Ayrıca, deprem sonrası onarıma ihtiyaç duyan Doğanköy İlkokulu/Ortaokulu, Hatay Anadolu Lisesi, Dr. Mustafa Gençay Anadolu Lisesi, Antakya Atatürk Anadolu Lisesi, Celalettin Tınaztepe İlkokulu, Gazi Paşa İlkokulu, Güzelburç Ortaokulu, Demirbilek İlkokulu, Anayazı İlkokulu, Serinyol Necatioflazoğlu Ortaokulu, Serinyol Anadolu Lisesi ve Ovakent Hoca Ahmet Yesevi İmam Hatip Ortaokulu’nda sürdürülen güçlendirme ve bakım çalışmalarının son durumu hakkında incelemelerde bulundu. Vali Masatlı, bu okulların yeni eğitim-öğretim dönemine hazır hale getirilmesinin önemine dikkat çekti.

Exit mobile version