Eğitimli Köpek Buldu

Uyuşturucu imal edilen evde hammadde ele geçirildi İl Jandarması, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapanlara yönelik mücadele kapsamında, bir evde, iki eğitimli köpeğin de yardımıyla, uyuşturucu imal edildiğini saptadı.Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışma sonucunda, evinde uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen E.D. isimli şahsın ikamet ettiği Antakya ilçe merkezindeki evinde, KOM Şube […]

Uyuşturucu imal edilen evde hammadde ele geçirildi

İl Jandarması, uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapanlara yönelik mücadele kapsamında, bir evde, iki eğitimli köpeğin de yardımıyla, uyuşturucu imal edildiğini saptadı.
Hatay İl Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışma sonucunda, evinde uyuşturucu madde bulundurduğu tespit edilen E.D. isimli şahsın ikamet ettiği Antakya ilçe merkezindeki evinde, KOM Şube Müdürlüğü ve Defne İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından, Öğle ve Ferman isimli uyuşturucu madde arama köpekleriyle birlikte yapılan arama sonucunda; 2.320 gr Metamfetamin ile Metamfetamin yapımında kullanılan 2.960 gr toz madde, 1.400 gr gübre, 64 adet cam tüp, 10 litre sıvı madde, 1 adet plastik düzenek ve 3 adet uyuşturucu madde içme aparatı ele geçirildi.
Gözaltına alınarak, olayla ilgili hakkında adli işlemlere başlanan E.D., Jandarma’daki işlemlerin tamamlanmasını müteakip sevk edildiği adli makamca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.
-Duygu Ertaş-

Exit mobile version